Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ODDIH V BOHINJU - HOTEL TRIPIČ, Bohinjska Bistrica, Slovenija - 125 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi (otroci do 6. leta brezplačno), 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

ODDIH V BOHINJU - HOTEL TRIPIČ, Bohinjska Bistrica, Slovenija - 125 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi (otroci do 6. leta brezplačno), 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V vencu Alp, naravni in kulturni dediščini. Poleg številnih aktivnosti, ki so povezane z naravo, najdete svoj mir in se prepustite neskončnim trenutkom lepote. Prijeten dom na oddihu pa vam bodo ponudili v manjšem družinskem hotelu v Bohinju, s skupno 17 sobami, s sejno sobo za do 30 udeležencev, dvema restavracijama za do 150 oseb, veliko pokrito poletno teraso, velikim osvetljenim parkiriščem, brezplačnim internetom. Hotel je svoja vrata odprl leta 1986.


V družinskem hotelu vas pričakujejo s 50 ležišči v skupno 17 sobah: dvoposteljnih, družinskih in hotelskih apartmajih. Večina sob ima možnost dodatnega ležišča – fotelja za otroke. Na voljo imajo tudi otroško posteljico. Z doplačilom se lahko sobe uporabljajo tudi kot enoposteljne – »single use«. Garaža za motorje in kolesa ter shramba za smuči sta brezplačni. V sklopu nočitve z zajtrkom, pol- ali polnega penziona nudijo gostom bogat samopostrežni zajtrk. Kosilo ali večerjo pa si izbirajo ali po a la-carte jedilnem listu ali pripravijo samopostrežni bife ali več menijev na izbiro (odvisno od števila gostov v hotelu).


Človek je Bohinj naselil pred 2500 leti. Skozi stoletje je oblikoval kulturno krajino. In ta je res nekaj posebnega. Več kot dvajset vasi, ki ležijo na nadmorski višini od 500 - 900 metrov skriva čudovito bogastvo preteklosti, radoživost sedanjosti in skrivnost prihodnosti.Spodnja in Zgornja bohinjska dolina, planota Pokljuka na severu in Jelovica na jugu ter jezerska kotlina, vse to je Bohinj. Najznamenitejše je Bohinjsko jezero, največje stalno sladkovodno jezero v Sloveniji. Triglavsko pogorje pa skriva še sedem malih čarobnih jezer.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.