Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL PRESIDENT SPLIT, Split, Dalmacija, Hrvaška - 226 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Deluxe sobi z jacuzzijem za 2 osebi, 2x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

HOTEL PRESIDENT SPLIT, Split, Dalmacija, Hrvaška - 226 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Deluxe sobi z jacuzzijem za 2 osebi, 2x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Split je mesto, ki predstavlja čarobno stran hrvaške obale, znano po svoji nedotaknjeni naravi, zgodovinskim spomenikom, mirnem življenju in bogati gastronomski kulturi. Lahko rečemo – popolna idila na Mediteranu in odlična izbira za oddih! 


Hotel President Split se nahaja v samem središču mesta Split, v podnožju veličastnega Marjana. Mestni hotel modernega arhitektonskega in estetskega dizajna ponuja izjemno udobje. Značilnost hotela je bližina kulturno-zgodovinskega središča in znamenitega starega mestnega jedra, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Elegantno urejene in vrhunsko opremljene sobe nudijo možnost zakonske postelje ali dveh ločenih postelj, maksimalno udobje in lepo urejene kopalnice. 


Odpravite se na raziskovanje skritih ulic in raznih znamenitosti ter se prepustite uživanju v naravnih lepotah mesta in okolice. Vsem znana Dioklecijanova palača je samo začetek zanimivih atrakcij, ki jih ponuja Split. V svoje raziskovanje vključite tudi Dioklecijanove kleti, katedralo sv. Duje, Srebrna ter Zlata vrata, Sfingo na Peristilu, Marjan in splitsko sprehajališče. Split je resnično eno izmed tistih mest, v katera se zagotovo vračate, ko ga enkrat obiščete.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.