Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Terme BANOVCI: Celodnevno kopanje, vstop v svet savn in masaža že od 27 €

Terme BANOVCI: Celodnevno kopanje, vstop v svet savn in masaža že od 27 €

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Celodnevno kopanje, vstop v svet savn in masaža hrbta in stopal (30 min.) že od 27 €, namesto 39 €. Na izbiro različne kombinacije in različni termini. Zdravilne darove v Termah Banovci dopolnjujejo številne vodne popestritve, kot...


Dobrodošli v termah Banovci!
Skoraj 2.000 m2 vodnih površin s slapovi, tobogani, podvodnimi masažami, whirlpooli in vrelci, s svetlobnimi in zvočnimi učinki, ki presenečajo in zabavajo… Vse to je tukaj za radoživo otroško igro ali doživetje popolne sprostitve in ugodja. Kopate se lahko v treh zunanjih in notranjem bazenu s termalno vodo (34 – 38 °C), v plavalnem bazenu z navadno vodo, ki je ogrevan tudi pozimi, v bazenu s toboganom in v otroškem bazenu. V ločenem bazenu s termalno in navadno vodo, ki deluje v okviru nudističnega kampa Sončni gaj, pa lahko uživajo tudi nudisti. 
Zdravilni vrelci so Banovcem podarili termomineralno vodo, bogato s fluoridom. Izvira iz globine 1.700 metrov in ima na izviru temperaturo od 58 do 60 °C. Zaradi številnih blagodejnih vplivov kopalce prijetno sprošča in jim podarja zdravje. Banovska voda je priznano naravno zdravilno sredstvo. Najbolj učinkovita je pri zdravljenju revmatizma ter pooperacijskih stanj po posegih na okostju, sklepih in mišičju. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.