Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

MINI DUSTER - nastavek za sesalnik, ki vam pomaga odstraniti prah iz skritih kotičkov. Poštnina je BREZPLAČNA

MINI DUSTER - nastavek za sesalnik, ki vam pomaga odstraniti prah iz skritih kotičkov. Poštnina je BREZPLAČNA

77%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ste v zadregi kako posesati predalnik poln majhnih in drobnih stvari? Vas je preveč strah, da bi kaj posesali? Predstavljamo vam odlični nastavek za sesalnik Mini Duster, ki je bil zasnovan prav s tem namenom, da lahko posesa prah z drobnih stvari, vi pa ste lahko povsem brez skrbi, da bi katera vaša stvar končala v vrečki za sesalnik.
Zakaj je nastavek Mini Duster tako poseben? Skrivnost je v 36 mikro sesalnih cevkah, ki so ekstremno fleksibilne in omogočajo sesanju prahu okoli majhnih stvari, ne da bi jih rabili premakniti. Z njimi lahko sesate različne luknje, špranje, radiatorje, ključe, reže med sedeži v avtomobilu, računalniške tipkovnice, predale polne majhnih in drobnih stvari, brez da bi jih morali izprazniti.
Naj bodo tudi vaše drobne stvari čiste in brez prahu. Sesanje ozkih špranj in težje dostopnih predelov bo z nastavkom za sesalnik Mini Duster postalo zelo enostavno.
Lastnosti:Neverjetni pripomoček, da se znebite prahu za vedno.Univerzalni nastavek se prilega vsem vrstam sesalnikov.Primeren za sesanje ključev, predalnikov z drobnimi stvarmi, računalniških tipkovnic, žaluzij, avtomobilov, knjig na policah, različnega pohištva, ventilacijskih sistemov in mnogo drugih stvari.Fleksibilne mikro sesalne cevke so iz mehkega materiala in ne bodo poškodovale vaših stvari pri sesanju.Ročaj zasnovan za boljši ergonomski prijem ter večje udobje pri dolgotrajnem sesanju.Bodite brez skrbi in si olajšajte delo. Nastavek ne bo posesal drobnih stvari pri sesanju.Teža: 110 gDolžina nastavka: 31 cmDolžina cevk: 16 cm


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.