Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Sijajen SPOMLADANSKI ODDIH! Preživite tri dni v LUKSUZNEM Hotelu Katarina**** v Selcah z vključenim POLPENZIONOM in KOPANJEM v notranjem BAZENU - ponudba velja za 2 osebi (med 6. 4. in 12. 5. 2018)

Sijajen SPOMLADANSKI ODDIH! Preživite tri dni v LUKSUZNEM Hotelu Katarina**** v Selcah z vključenim POLPENZIONOM in KOPANJEM v notranjem BAZENU - ponudba velja za 2 osebi (med 6. 4. in 12. 5. 2018)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kaj je lahko boljšega od luksuznega oddiha za vas in vašo boljšo polovico? Ne čakajte na poletje, sprostite se lahko takoj!
Ponudba poleg dveh nočitev za dve osebi v Hotelu Katarina zajema tudi polpenzion (zajtrk in večerja z vključeno pijačo) in kopanje v notranjem bazenu.
Hotel Katarina**** se nahaja na začetku slikovitega mesteca Selce, 3 km od Crikvenice, v neposredni bližini plaže. Hotel je bil prenovljen nedavno (leta 2016) in se ponaša kar s 4 zvezdicami!
Hotel ima 152 sob, vse so klimatizirane, imajo SAT/TV, telefon, mini bar, sef in kopalnico (s sušilcem za lase). Gostom je na voljo brezplačen WiFi, tako na recepciji kot v sobah. Da ne boste ostali lačni je v ponudbo zajet tudi polpenzion s samopostrežnim zajtrkom in večerjo (z vključeno pijačo) v hotelski restavraciji. Za popolno sprostitev ima hotel dva bazena z morsko vodo - zunanjega in notranjega; notranji bazen obratuje skozi vse leto. V hotelu so poleg restavracije tudi terasa za posedanje na kavi ali hladni pijači, aperitiv bar, kongresna dvorana, parkirišče in parkirna garaža.
V bližini Hotela Karatina se nahaja obilica kavarn, barov, picerij, pekarn in trgovinic, v centru mesta Selce pa boste našli tudi banko in pošto. Na promenadi in v pristanišču je možen najem čolnov in organizacija izletov s čolnom, če pa ste bolj nagnjeni h kulturi, si lahko ogledate cerkev Sv. Katarine ali umetnostno galerijo v Selcah.
Rezervirajte si termin in se odpravite na kratek, a luksuzen oddih v Selce!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.