Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Računalniško podprt, alternativni, neboleči diagnostični PREVENTIVNI PREGLED PROSTATE + POSVET z diagnostikom za moške v ordinacijah Zavoda Zdravje v Ljubljani, Mariboru ali Izoli! (Kuponi so unovčljivi do 31. 5. 2018)

Računalniško podprt, alternativni, neboleči diagnostični PREVENTIVNI PREGLED PROSTATE + POSVET z diagnostikom za moške v ordinacijah Zavoda Zdravje v Ljubljani, Mariboru ali Izoli! (Kuponi so unovčljivi do 31. 5. 2018)

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preventivni alternativni diagnostični pregled prostate z odkrivanjem zgodnjih sprememb za vse starostne skupine.Brez sevanja, neboleče in diskretno, brez posega v teloRak prostate je drugi najpogostejši rak pri moških, za njim letno v Sloveniji oboli 1350 moških. Po 40. letu ima težave s povečano prostato  približno 60% moških, pri 80. letu pa že skoraj vsi.Po 45. letu starosti se vsem moškim enkrat na leto priporoča preventivni pregled prostate, tudi če z mokrenjem nimajo nobenih težav!Ne čakajte na težave s prostato in se prijavite na pregled ZDAJ!
Na pregled se lahko prijavite do 31. 5. 2018, opravite pa ga lahko v Ljubljani, Mariboru ali Izoli!
Diagnostični alternativni pregled je diskreten in neboleč, pregledana oseba se po opravljenem pregledu posvetuje z diagnostikom. Pregled omogoča odkrivanje zgodnjih sprememb in je primeren za vse starostne skupine moških.
 
Kako poteka preventivni pregled prostate?
V ordinaciji naš diagnostik obravnavano osebo diagnosticira s pomočjo računalniško podprtega diagnostičnega aparata. Postopek je neboleč, nima stranskih učinkov in je brez kakršnegakoli škodljivega sevanja. Točnost diagnostike je visoka, diagnostični aparat lahko zazna tudi predstopnjo bolezni ali bolezen v že obstoječi obliki. Aparat zazna celo manjše motnje, ki se lahko kasneje razvijejo v resne bolezni. 
  
Ali ima diagnostični aparat certifikat?
DA! Diagnostični aparat Sensitiv Imago® je proizveden v skladu EU, ima certifikat in je registriran medicinski pripomoček razreda IIa. Sensitiv Imago® 530CE je najnovejša medicinska diagnostična naprava.
  
Simptomi povečane prostate:izguba spolnega poželenja (libida)motnje erekcijepogostejše uriniranjekapljanje seča po končanem uriniranjuvstajanje ponoči zaradi tiščanja na vodočakanje na začetek curkapogosto močno, nevzdržno tiščanje na vodoobčutek zastajanja seča v mehurju tudi po uriniranjuobčutek, da vas pogosto tišči na vodopogostejše nočno uriniranjenenadna potreba po odvajanju vode (občutek, da ne boste pravočasno prišli do stranišča)občutek, da mehur ni popolno izpraznjenšibek curektežaven začetek uriniranjaprekinjajoč curek 
Bolezni prostate
Vnetje prostate navadno povzročijo bakterije in najpogosteje doleti moške med 30. in 40. letom starosti. Neprijetno ščemenje v presredku se nadaljuje z močnimi bolečinami v spodnjem delu trebuha, stalnim siljenjem na vodo, pekočim mokrenjem in zvišano telesno temperaturo – potrebno je strogo mirovanje in zdravljenje z antibiotiki. Včasih se bolezen prevesi v kronično vnetje, ki sicer z blažjimi težavami leta in leta povzroča težave tako bolnikom kakor urologom.
 
Rak prostate je najbolj nevarna bolezen te žleze. Pojav bolezni se značilno veča s starostjo – po 50. letu starosti doleti povprečno vsakega desetega moškega. Vsako leto v Sloveniji odkrijemo do 1000 novih primerov raka prostate, ki je tako drugi najpogostejši malignom pri moških (za rakom na pljučih). Pri mlajših moških je bolezen zelo nevarna, saj se lahko hitro razširi s prostate na okoliška tkiva in metastazira (zaseva) v kosti. Pri starejših moških bolezen teče počasneje in veliko moških z rakom na prostati doleti smrt zaradi drugih (predvsem srčno-žilnih) vzrokov in ne zaradi raka.
 
Benigna hiperplazija prostate je najpogostejša bolezen prostate. Pritisk zvečane prostate na sečnico moti odtok seča iz mehurja in lahko povzroča značilne moške težave tretjega življenjskega obdobja – neprijetno čakanje na začetek mokrenja, oslabel curek, ki se lahko prekinja, uhajanje seča po kapljicah po mokrenju (znaki oteženega mokrenja), nočno vstajanje zaradi siljenja na vodo, ki je tudi čez dan pogostejše, uhajanje seča in občutek neizpraznjenega mehurja kljub pravkar končanemu mokrenju (znaki draženja).
 
Ob ne zdravljenju BHP lahko ta napreduje do razsežnosti, ki pomenijo veliko hujše težave, med drugim vnetja sečil, sečne kamne ali celo okvaro ledvic, a kljub temu BHP, kot že rečeno, ne povzroča nastanka raka na prostati.
Zaradi preventivnega diagnostičnega pregleda ali katerekoli druge storitve v izvedbi z Zavod-a Zdravje ne opuščajte preventivnih ali kurativnih zdravniških pregledov ali uživanja predpisanih zdravil, saj vse naše storitve spadajo v področje alternativne medicine Prav tako ni nobena storitev namenjena diagnosticiranju bolezni ali zdravljenju bolezni Vsa navedena priporočila in ugotovitve uporabljate izključno na svojo lastno odgovornost. Pred upoštevanjem kateregakoli nasveta se obvezno posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom. >


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.