Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ODDIH V DALMACIJI - PENZION FRANKA, Brist, Dalmacija, Hrvaška - 84 EUR - 2x nočitev v apartmaju s pogledom na morje za do 3 osebe (apartmaji 4, 7, 8, 11), Brezplačni Wi-Fi

ODDIH V DALMACIJI - PENZION FRANKA, Brist, Dalmacija, Hrvaška - 84 EUR - 2x nočitev v apartmaju s pogledom na morje za do 3 osebe (apartmaji 4, 7, 8, 11), Brezplačni Wi-Fi

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Med kopnom in polotokom Pelješac je nekdo pred mnogimi stoletji pozabil košček raja. Brist. Majhno, mirno in gostoljubno mestece z nekaj sto prebivalci, ki se od Jadranske magistrale spušča vse do morja. Prozornega, čistega in okopanega v soncu.


Nad mestecem se kot obzidje dviga ponosno Biokovo z nasadi oljk in redko divjačjo.Tik ob peščeni plaži (ležalniki, senčniki, pedaline…) vas v Penzionu Franka, odetem v braški kamen, pričakuje družina Veža. Hiša kakor iz pravljice, v kateri ljubeznivi in gostoljubni gostitelji že od leta 1968 sprejemajo in razvajajo svoje goste. Odprtih rok in srca.


Povsem prenovljena hiša je zadnja v Bristu (slepa ulica), skrita pred hrupom. V njej je 10 povsem opremljenih apartmajev. Pred hišo je terasa, s katere se odpira pogled do Gradca (tja vodi tudi 2,5 km dolga tlakovana pešpot ob morju), Pelješca in Hvara. Na tej terasi ljubeznivi gostitelji svojim gostom, ki uživajo storitve polpenziona ali večerje, ponudijo slastne specialitete dalmatinske oziroma sredozemske kuhinje. Za prste lizat! Hrano pripravljajo na domačem, večkrat nagrajenem ekstra deviškem olivnem olju, ki ga strokovnjaki uvrščajo med najboljša v Dalmaciji. Ob taki hrani še kako paše požirek domače travarice ali kozarec domačega vina.


Svojim dragim gostom, ki nemalokrat postanejo prijatelji, nudijo tudi možnost nepozabnega doživetja v srcu Biokova, kjer ob dobrotah z žara (gradele) ali spod pokrova (peka), ob nestvarnem pogledu vse do Visa in ob spevnih in romantičnih dalmatinskih pesmih svojim gostom ponudijo še eno nepozabno doživetje. Penzion Franka je tako rekoč zatočišče. Ko si zaželite pobegniti pred prometnim kaosom, hrupom, smogom, stresom na delovnem mestu, meglo, snegom ali/in temperaturami pod ničlo. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.