Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

75-minutna ANTISTRESNA MASAŽA IN LIMFNA DRENAŽA (60 minut antistresne masaže celega telesa in 15 min limfne drenaže) v Studiu Kvadrus v Ljubljani

75-minutna ANTISTRESNA MASAŽA IN LIMFNA DRENAŽA (60 minut antistresne masaže celega telesa in 15 min limfne drenaže) v Studiu Kvadrus v Ljubljani

65%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vas muči stres? Ste napeti in se težko umirite? Imate nemirne noge? Imate težave s spanjem? Morda bo masaža v Studiu Kvadrus točno to kar rabite, da ublažite stres. Odpravite se na kombinacijo antistresne masaže in limfne drenaže v Studiu Kvadrus in se razvajajte v prijetnem okolju ob sproščujoči glasbi. 75-minutna masaža zajema 60 minut masaže celega telesa, s poudarkom na vratu, zgornjem delu hrbta in nogah, ter 15 minut limfne drenaže.
KAJ JE ANTISTRESNA MASAŽA?
Med masažo celega telesa je največ poudarka na vratu, zgornjem delu hrbta in nogah, saj se na teh delih najbolj kažejo znaki stresnega, hitrega in napetega življenja. Prijemi med protistresno masažo so bolj nežni, kljub temu pa dovolj močni, da sprostijo vse napetosti v vašem telesu. Masaža poteka v mirnem okolju ob sproščujoči glasbi, z mandljevim oljem, ki mu je dodana aroma sivke. Sivka je namreč naravni antibiotik, antidepresiv in pomirjevalo, zato vpliva na popolno sprostitev vseh čutov. Pomaga pri psihični preobremenjenosti, slabem spancu, razdražljivosti in pri živčnih boleznih. V primeru, da je vaše telo močno ’’zavozlano’’ vam bodo do sprostitve dodatno pomagali še z konjsko mastjo.
KAJ JE ROČNA LIMFNA DRENAŽA?
Z ročno limfno drenažo pomagamo telesu, da lažje izloči strupe na naraven način. Tehnike limfne drenaže se izvajajo s počasnimi, nežnimi manipulacijami, ki se ponavljajo. Gibi sledijo limfnemu toku ter stimulirajo krčenje limfnih žil. S tem se lajša pretok limfe in medcelične tekočine iz delov telesa, kjer zastaja in se kopiči, ter se tako omogoči dotok vedno sveže in obogatene tekočine v tkivo. 
Kaj se dogaja med masažo?
 Sproščajo se napete mišiceTelo se segrevaUstvarijo se pogoji za boljše dihanjePoveča se izločanje odpadnih in škodljivih snoviRazteza se vezno tkivo sklepovPreko živčevja deluje na notranje organe
STUDIO KVADRUS je prijeten lokal, kjer vas ob sproščujoči glasbi razvajajo s kakovostno masažo. Uporabljajo izključno slovenska masažna olja.
Zakaj obiskati Studio Kvadrus?
 Ker delajo s srcem,so natančni in resni,so strokovno podkovani,nudijo varno okolje,se lahko masirata dva istočasno (pri nekaterih uslugah je na voljo le en izvajalec),masira vas lahko maserka ali maser,delajo vsak dan od 7:00 do 22:30 ure,delajo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letu,pričakali vas bodo v prijetnem lokalu,uporabljajo izključno slovenska olja,lokal je klimatiziran,na voljo je veliko brezplačno parkirišče,na voljo vam je samopostrežni avtomat z prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.