Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

75-minutna MASAŽA S TOPLIMI ZELIŠČNIMI SNOPKI v Studiu Kvadrus, Ljubljana

75-minutna MASAŽA S TOPLIMI ZELIŠČNIMI SNOPKI v Studiu Kvadrus, Ljubljana

62%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Masaža z vročimi zeliščnimi snopki je pravzaprav aroma terapija. Že samemu masažnemu olju so dodana različna eterična olja. Osnovno olje za izvedbo masaže je naravno mandljevo olje, ki so mu lahko dodana različna eterična olja (pomaranča, rožmarin, sivka). Ob segrevanju eterična olja močno hlapijo in blagodejno učinkujejo na telo.
Masažni del je sestavljen glede na potrebe stranke (športna masaža, klasična švedska ali masaža za preprečevanje mišičnih napetosti) - maser lahko med masažo uporabi vse tehnike, ki pomagajo do boljšega počutja. Masaža je zato "pisana na kožo" vsakemu posamezniku in je za vsakega izjemno doživetje.
Vsebina snopkov: limonska trava, kurkuma, skorja limete, sol, kafra, rožmarin, sivka
Masaža z zeliščnimi bombicami oz. snopki je azijska tehnika stara nekaj stoletij.
Kaj lahko pričakujemo od take masaže?
Razbremenitev vratne hrbtenice. Napetosti v hrbtu, ramah in križu bodo izzvenele. Dobro segreje mišičevje in s tem maserju omogoča, da z masažnimi gibi prodre do globokih tkiv. Poslovili se boste od napetosti v mišicah in stresa. Naravna olja nahranijo in prečistijo kožo. Razstrupljanje telesa, poživitev krvnega obtoka limfe, izjemen vpliv na dihala so rezultati takšne masaže.
Potek masaže
Že pred masažo bodo v Kvadrusu poskrbeli, da bodo snopki primerno ogreti (na pari v grelcu za snopke). Po masaži ni potrebno izpiranje.
Kaj se dogaja med masažo?Sproščajo se napete mišiceTelo se segrevaUstvarijo se pogoji za boljše dihanjePoveča se izločanje odpadnih in škodljivih snoviRazteza se vezno tkivo sklepovPreko živčevja deluje na notranje organe Zakaj obiskati Studio Kvadrus?ker delajo s srcem,so natančni in resni,so strokovno podkovani,nudijo varno okolje,se lahko masirata dva istočasno (pri nekaterih uslugah je na voljo le en izvajalec),masira vas lahko maserka ali maser,delajo vsak dan od 7.00 do 22.30 ure,delajo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letu,pričakali vas bodo v prijetnem lokalu,uporabljajo izključno slovenska olja,lokal je klimatiziran,na voljo je veliko brezplačno parkirišče,na voljo vam je samopostrežni avtomat z prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.