Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Kratek WELLNESS ODDIH za 2 osebi! Nočitev z zajtrkom + neomejena uporaba wellnessa in masažnega bazena + popoldansko kopanje v Termah Banovci ... | Sončna Hiša****, Banovci

Kratek WELLNESS ODDIH za 2 osebi! Nočitev z zajtrkom + neomejena uporaba wellnessa in masažnega bazena + popoldansko kopanje v Termah Banovci ... | Sončna Hiša****, Banovci

46%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Včasih potrebujemo malce oddiha od vsakdanjega hitrega tempa življenja. Vzemite si čas in si napolnite baterije ter dovolite, da vaše misli pobegnejo v svet sprostitve! 
Dvodnevno doživetje za dve osebi vključuje nočitev v lepo in dovršeno opremljenih sobah, sveže sadje ob prihodu, domač energijski zajtrk, neomejeno uporabo wellnessa, namakanje v masažnem bazenu s kozarcem penine in popoldansko kopanje v Termah Banovci.
Sončna hiša **** skriva pet prostornih in luksuzno opremljenih sob v prelepi, na novo zgrajeni vili v osrčju pristnega naravnega bogastva Prlekije. V vili lahko gostijo največ 13 gostov hkrati, tako sta vaše udobje in diskretnost zagotovljena. Ob prihodu v Sončno hišo se vam ne bo potrebno postaviti v vrsto in čakati na ključe vaše izbrane sobe. Takoj ko boste odprli vhodna vrata, vas bo pričakalo osebje, vas prijazno pozdravilo in povabilo v hišo. Po dolgi vožnji se vam bo vsekakor prilegla dišeča skodelica kave, topel aromatičen čaj, kozarec lokalnega vina ali okusen domači sok. Medtem ko se boste privajali na idejo o prijetnem razvajanju, vam bodo na kratko predstavili vse posebnosti hiše, predstavili sproščujoča wellness razvajanja, namignili na skrivnosti vašega izbranega paketa, prisluhnili vašim pričakovanjem in željam ter izdali vse zanimive kotičke, ki jih skrivata hiša in okolica. Gostje imajo na razpolago tudi izposojo kolesa.
Prijazno in ustrežljivo osebje vam bo vedno na dosegu roke, da ugodi vsaki vaši, še tako majhni in na videz nepomembni, želji in vam pripravi brezskrbno razvajanje.
Skrbno izbrane domače lokalne kulinarične posebnosti vas bodo čakale ob zajtrku "za bogove", ki bo zadovoljil še najbolj razvajene gurmane, kot tudi tiste z izbranim okusom, željnim zdrave in uravnotežene prehrane.
Sončna hiša, design boutique hotel, je oaza storitev, v kateri boste vedno znova občutili magično vznemirljivost bivanja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.