Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

2- ali 3-dnevno KAMPIRANJE v LESENI HIŠICI OB BORAČKEM JEZERU + ZAJTRK in VEČERJA (razpoložljivi termini med 1. 5. in 1. 10. 2018)

2- ali 3-dnevno KAMPIRANJE v LESENI HIŠICI OB BORAČKEM JEZERU + ZAJTRK in VEČERJA (razpoložljivi termini med 1. 5. in 1. 10. 2018)

40%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kamp Eko selo Boračko jezero je bil ustanovljen leta 2005. Od takrat naprej se družba ukvarja s športnimi in rekreacijskimi dejavnostmi, turizmom, hotelirstvom in turistično-gostinskimi storitvami. Eko selo, ki se razteza na kar 40.000 m² površine, leži ob Boračkem jezeru, približno 22 km od mesta Konjic ter 70 km od Sarajeva in Mostarja. Celotno območje lahko prehodite po urejenih pontonskih potkah. Eko selo ima na jezeru urejene svoje plaže (na leseni osnovi), prostore za počivanje v senci, za ljubitelje ribištva pa so ob obali urejena mesta za ribarjenje in prostore z žarom (za do 12 ljudi).
Tudi lačni ne boste, saj je v Eko selu restavracija s teraso (kapaciteta 150 sedežev + terasa 200 sedežev), ki nudi vrhunske gurmanske užitke s tradicionalnimi jedmi in lokalnimi specialitetami, kot so teletina, jagnjetina, piščančja in druge domače pite, jedi z žara, jezerska postrv ter široko paleto vrhunskih domačih belih in rdečih vin. Poleg restavracije sta kavarna in poletna terasa za posedanje ob prelepem pogledu na pokrajino in jezero.
Eko selo ima tudi veliko in malo nogometno igrišče, igrišče za odbojko na travi in pesku, namizni tenis, plezalno vrv, pikado, biljard, vlečenje vrvi, kajakaštvo, kolesarjenje ...
Kapacitete kampa Eko selo:15 TOLARIC za do 2 osebi
Tolarice so majhne lesene hišice z dvema posteljama; so idealne za romantičen vikend ob jezeru z vašo ljubljeno osebo.2 KATUNA za do 8 oseb
Katuni so dvonadstropne lesene hiške z 8 ležišči. Primerne so za manjšo skupino prijateljev ali dve družini, ki želita skupaj preživeti aktivne počitnice v naravnem okolju.5 BRVNAR za do 12 oseb
Brvnare so manjše hiše iz naravnih materialov. Imajo 12 ležišč, ki se nahajajo v dveh nadstropjih, in balkon. Primerne so za dve ali več družin oz. večjo skupino prijateljev na aktivnem vikendu ali dopustu.
V kampu je na razpolago WiFi internetni dostop, vsaka enota ima svoj električni priklop. V hišicah so poleg Dormeo ležišč gostom na voljo tudi posteljnina in brisače, sanitarije s toplo vodo pa so skupne v sklopu kompleksa.
2-dnevna nastanitev:1. DAN: Prihod gostov v Eko selo Boračko jezero v popoldanskem času (z lastnim prevozom). Pijača dobrodošlice (alkoholna ali brezalkoholna, po želji). Namestitev v eno izmed kapacitet (tolarica, katun, brvnara). Večerja in nočitev.
2. DAN: Zajtrk med 9. in 11. uro (samopostrežni). Odhod.
3-dnevna nastanitev:1. DAN: Prihod gostov v Eko selo Boračko jezero v popoldanskem času (z lastnim prevozom). Pijača dobrodošlice (alkoholna ali brezalkoholna, po želji). Namestitev v eno izmed kapacitet (tolarica, katun, brvnara). Večerja in nočitev.
2. DAN: Zajtrk med 8. in 10. uro (samopostrežni buffet). Do 13. ure svobodne aktivnosti - svobodna uporaba vseh sredstev Eko sela (nogomet, odbojka, tenis, badminton, plavanje ...). Kosilo. Čas za aktivnosti in sproščanje. Večerja.
3. DAN: Zajtrk med 8. in 10. uro (samopostrežni buffet). Do 13. ure svobodne aktivnosti . Kosilo. Do 15. ure odhod iz Eko sela. Po želji lahko gostje ostanejo v Eko selu (po rednem ceniku).
Eko selo vsako leto obiščejo številni gostje iz različnih regij in evropskih držav. Tudi vi izkusite nepozabno bivanje na Boračkem jezeru. Dobrodošli!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.