Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

75-minutna MASAŽA ZA ODPRAVO ČUSTVENIH BLOKAD | Studio Kvadrus, Ljubljana

75-minutna MASAŽA ZA ODPRAVO ČUSTVENIH BLOKAD | Studio Kvadrus, Ljubljana

61%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vzemite si čas in v miru poizkusite odgovoriti na sledeča vprašanja ...
Tudi vas vsak dan prehiteva čas?
Se vrtite v začaranem krogu? 
Ne najdete izhoda iz nastale situacije?
Ste zaradi tega pod stalim stresom, ki negativno vpliva na vaše počutje?
Če ste na tri vprašanja odgovoril pritrdilno, je jasno, da ste med tistimi, ki trpijo v sebi in ne izražajo svojih naravnih čustev. S tem obremenite svojo zavest in podzavest.
Kaj nas pripelje do takšne situacije? Morda je to razočaranje v partnerskem odnosu, nezmožnost navezovanja stikov z drugimi ljudmi, neizražanje čustev, strah pred ponovnim razočaranjem ... razlogov je lahko veliko.
Zato so vam v Studiu Kvadrus pripravili 75-minuto masažo za odpravo čustvenih blokad, ki poteka z naravnim mandljevim oljem in dodano aromo rožmarina. Masaža po energijskih meridijanih in pritiskanje na energijske točke lahko pripomore k temu, da se osvobodite napetosti v telesu.
Opozorilo! Takšna intenzivna masaža lahko povzroči močne čustvene izbruhe, jok, strah, razburjenost, zato vam priporočamo, da takšno masažo opravite zvečer in na dan, ko se lahko v miru zjokate, po potrebi tudi kričite. Poskrbite le, da s tem ne boste obremenili okolice. Zaužijte veliko solate, pijte vodo, tega dne se izogibajte alkoholu in podobnim opiatom, ki lahko vaša čustva dodatno razburkajo. Zgodaj se odpravite v posteljo in pustite čustvom, da izpuhtijo v zrak. Počutili se boste svobodne in prerojene.
Kaj se dogaja med masažo?Sproščajo se napete mišiceTelo se segrevaUstvarijo se pogoji za boljše dihanjePoveča se izločanje odpadnih in škodljivih snoviRazteza se vezno tkivo sklepovPreko živčevja deluje na notranje organe
Zakaj obiskati Studio Kvadrus?ker delajo s srcem,so natančni in resni,so strokovno podkovani,nudijo varno okolje,se lahko masirata dva istočasno (pri nekaterih uslugah je na voljo le en izvajalec),masira vas lahko maserka ali maser,delajo vsak dan od 7.00 do 22.30 ure,delajo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letu,pričakali vas bodo v prijetnem lokalu,uporabljajo izključno slovenska olja,lokal je klimatiziran,na voljo je veliko brezplačno parkirišče,na voljo vam je samopostrežni avtomat z prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.