Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

APARTMAJI V VILAH KORNATI 3+2 , Šibenik. Dalmacija, Hrvaška - 180 EUR - 3x nočitev v apartmaju 3+2 za 3 odrasle osebe in 2 otroka do 12. leta, Posteljnina, brisače in končno čiščenje

APARTMAJI V VILAH KORNATI 3+2 , Šibenik. Dalmacija, Hrvaška - 180 EUR - 3x nočitev v apartmaju 3+2 za 3 odrasle osebe in 2 otroka do 12. leta, Posteljnina, brisače in končno čiščenje

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite počitnice v čudoviti Villi Kornati, kjer boste lahko uživali v prijetni nastanitvi, ki omogoča udobje za celo družino. Le nekaj metrov oddaljene od morja, Ville Kornatise nahajajo po polotoku med Solaris kampom in Solaris Yacht marino. Vmediteranskem vzdušju oljk, rožmarina in sivke ter v bližini plaž in bogatihvsebin Resorta se boste sprostili in pozabili na težave in probleme. Atraktivnoapartmajsko naselje v sklopu Solaris Beach Resorta vam nudi vrhunsko namestitevin nepozabne počitnice!


Apartma, v katerem bostenameščeni (55 m 2), ima 2 spalnici (1 soba s pogradom za 2 otroka do 11,99 let ali eno osnovno ležišče in 1 soba z zakonsko posteljo), skupni prostor kuhinje in dnevne sobe z možnostjo ležišča, ki se raztegne za 2 otroka do 11,99 let, 1 kopalnica s tušem/WC, 1 WC, gretje/hlajenje, telfon, SAT TV, 2 balkona.


Vsako leto se postavljaisto vprašanje – kako najti atraktivno oazo s čudovito plažo, ki bo vašezatočišče in kraj za sprostitev po stresnem vsakdanu? Tematske plaže SolarisBeach Resorta so bile večkrat nagrajene s strani Hrvaške turističneorganizacije, s strani Ministrstva za turizem za inovativnost, raznovrstnostvsebine ponudb, najbolj urejeno javno plažo in plažo leta na mednarodni ravniza kakovost morja in obale. Solaris Beach Resort s 5 atraktivnimi, tematskimi plažami,na 4 km dolgi plaži, je popoln kraj za vaš oddih!


Sproščate se lahko tudi ob bogatih vsebinah wellness centra, kjer vam ponujajo koriščenje bazenov, savn, fitnesa in masaž (ob doplačilu).

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.