GRAND HOTEL 4 OPATIJSKA CVIJETA, Opatija, Hrvaška - 119 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, 1x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

GRAND HOTEL 4 OPATIJSKA CVIJETA, Opatija, Hrvaška - 119 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, 1x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Milenij hoteli predstavljajo vrhunsko doživetje oddiha z najvišjimi standardi in kontinuiranimi inovacijami ter popoln spoj idealne lokacije,izjemne prijaznosti osebja in prijateljskega vzdušja. Znan in daleč naokrog priznan Grand Hotel 4 opatijska cvijeta, grupacije Milenij hoteli, slovi za enega najboljših hotelov v bajni Opatiji. 


Grand Hotel 4 opatijska cvijeta se nahaja v samem centru Opatije. Hotel ima 223 luksuzno urejenih sob (standard, superior, deluxe), in apartmajev (standard, superior, deluxe). Restavracija Camellia svojim gostima nudi nacionalna hrvaške jedi iz domačih in svežih sestavin, sam hotel pa edini na Hrvaškem nosi poseben standard ’Hrvaška avtohtona kuhinja’, ki je zagotovilo, da ponujajo izključno avtohtone jedi. V sklopu hotela se nahaja tudi veliki kongresni center Tamaris s 7 multifunkcionalnih dvoran in najmodernejšo kongresno opremo.


Za wellness oazo Grand hotel 4 opatijska cvijeta drži trditev, daustvarja odlično protiutež hitremu in stresnemu načinu življenja. Številnitretmaji slonijo na vrhunskih kozmetičnih linijah, wellness storitve pa sodopolnjene z raznoraznimi wellness paketi. Wellness center se nahaja na kar 2etažah in leži na enkratni poziciji ob sami opatijski pešpoti Lungo mare.Wellness prostori vključujejo zunanji in notranji bazen z podvodnimi masažami,terapevtski bazen v podvodnimi masažami, masažne bazene, finsko savno skromoterapijo, finsko savno s kristalno terapijo, turško kopel s kneippterapijo, hammam, ledeno fonatno, telovadnico in solarij.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.