Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL ALIBI ZLATIBOR, Zlatibor, Srbija - 101 EUR - 2x nočitev v Standard sobi za 2 osebi (otroci do 7. leta brezplačno), 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL ALIBI ZLATIBOR, Zlatibor, Srbija - 101 EUR - 2x nočitev v Standard sobi za 2 osebi (otroci do 7. leta brezplačno), 2x zajtrk za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Alibi Zlatibor je novo odprt objekt v središčuZlatiborja. Nahaja se na glavni promenadi, kar je še posebej prednost za vse,ki so radi v središču dogajanja, ponuja pa tudi namestitev v luksuznih sobah.


Objekt ima 37 sob in 5 apartmajev, ki so opremljeni skakovostnim in modernim pohištvom ter z najbolj napredno tehnologijo. Vse sobein apartmaji imajo televizijo z ravnim zaslonom s kabelskimi kanali, brezžičniinternet in mini bar. Gostom je na voljo tudi sobna postrežba. Sobe inapartmaji so udobni in zelo osvetljeni s pogledom na osrednji del Zlatiborja,glavno promenado in jezero.


V okviru objekta lahko uživate v kavarni in restavraciji Alibi,lahko spijete kavo na najlepši terasi v središču Zlatiborja ali uživate vspecialitetah tako domače kot tudi mednarodne kuhinje. Za vaš nepozaben obiskpa bo poskrbel tudi eden najsodobnejših klubov v tem delu Evrope – klub Alibi. Uživajtev dobri glasbi in dobrem vzdušju z odlično ponudbo pijač in koktajlov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.