Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL CENTRAL, Vlašić, Bosna in Hercegovina - 69 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (otroci do 6. leta brezplačno), 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL CENTRAL, Vlašić, Bosna in Hercegovina - 69 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (otroci do 6. leta brezplačno), 2x zajtrk za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V najbolj privlačnem delu, blizu dnevnih dogodkov, vsredišču Babanovca, se nahaja novoodprti hotel Central, ki ponuja odličnostoritev, udobje in sprostitev skozi vse leto. Je idealen kraj tako pozimi(smučanje, deskanje na snegu, sankanje) kot tudi za poletne dejavnosti (gorskopohodništvo, kolesarjenje, hoja). Poleg hotelske namestitve lahko gostjeuporabljajo tudi kavarno, restavracijo in letni vrt.


Hotel je urejen v skladu z evropskimi standardi in imasodobno opremljene dvoposteljne in več posteljne apartmaje, ki zagotavljajoudobno namestitev. Vsaka soba ima kopalnico, TV, satelitski program in vseostale udobje ter možnost uporabe interneta. Hotel Central ima sodobno, prenovljenorestavracijo, kjer se boste počutite kot v svojem domu. Restavracija vam bodala užitek kosila, večerje in kave v diskretnem ambientu.


Hotel ponuja tudi možnosti za zabavo, seminarje, konference,poroke in druga praznovanja. Osebje Hotela Central na Vlašiću vam bo narazpolago skozi vse bivanje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.