Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

BLUESUN HOTEL ALGA & RESORT AFRODITA, Tučepi, Makarska, Dalmacija, Hrvaška - 234 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 3x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

BLUESUN HOTEL ALGA & RESORT AFRODITA, Tučepi, Makarska, Dalmacija, Hrvaška - 234 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 3x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Si želite doživetiTučepe spomladi? Prečudovito Dalmacijo brez poletnih gneč? Uživati v vrhunskistoritvi in hrani? Bluesun hotel Alga se nahaja vTučepih, v eni izmed najlepših destinacij Makarske riviere. Če vam ustreza oddih tik ob plaži, v zasebnosti in vrhunski storitvi, obiščite Bluesun resort Afrodita 4*. Prodnata plaža pred družinskim naseljem Afrodita vam obljublja želeno osvežitev v vročih poletnih dneh, pred soncem pa se lahko skrijete v bazenu hotelskega naselja ter uživate na ležalnikih pod senčnikom s hladnimi koktajli.  


Hotel Alga je idealen za goste, ki se predvsem želijo zabavati, spoznativeliko novih ljudi, uživati v različnih športnih aktivnostih v bližnjemšportnem centru Slatina, ali obiskati številne izlete, oddaljen pa je le nekajkorakov od najbolj znane plaže v Tučepih.Bluesun hotel Alga je svoja vrata gostom prvič odprl leta 1977, leta 2003pa so se izvedle večje obnove, ki so temu Bluesunovemu dragulju, ki je največjiv celi Bluesun skupini, prinesle četrto zvezdico. Ker iz leta v leto hotel Alga povečuje svoje standarde in izboljšujekvaliteto ter tako dohaja ostale destinacije na Jadranu in Mediteranu, je najljubšiizbor med Bluesunovimi gosti.Hotel Alga je umeščen na idealni lokaciji zraven plaže in sprehajališča, kikar kliče na dolge sprehode ob morju in sončnem zahodu. V sklopu hotela Alga inv njegovi neposredni bližini se nahaja širok izbor restavracij. 


Bluesun Resort Afrodita ponuja aktivne počitnice in zabavo v hotelu in izven hotela. Bližnji športni center Slatina ponuja kar nekaj športnih vsebin za otroke in odrasle, kot so fitness, tenis, nogomet, mali nogomet, košarko, rokomet, balinanje, odbojko na pesku, nogomet na pesku, namizni tenis. Otroci se lahko igrajo v mini klubu (v sezoni), na odprtem otroškem igrišču ali v zunanjem otroškem bazenu z morsko vodo. Kapaciteta resorta Afrodita je 155 namestitvenih enot: 153 sob in 3 apartmaji. Sobe so opremljene s klima napravo, telefonom, SAT-TV-jem, WiFi-jem, mini barom, kopalnico, sušilcem za lase.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.