Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

BLUESUN HOTEL NEPTUN - 1. MAJ, Tučepi, Makarska, Dalmacija, Hrvaška - 252 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x all inclusive za 2 osebi

BLUESUN HOTEL NEPTUN - 1. MAJ, Tučepi, Makarska, Dalmacija, Hrvaška - 252 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x all inclusive za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Bluesun hotel Neptun je idealno mesto za celo družino! Lahkoste brez skrbi, se sprostite in uživate v soncu in morju. Gostom hotela Neptun3* je na voljo bogata all inclusive ponudba, ki gostom zagotavlja oddih inpočitnice, kjer je vse vključeno v ceno.


Uživali boste v bogastvu vsebin ter v številnihšportno-zabavnih aktivnostih. Od peščene plaže na morski obali ga loči samosprehajalna pot, daleč od avtomobilskega hrupa, nevarnosti prometa inonesnaženosti, otroci bodo v krogu Bluesun hotela Neptun uživali v čistem,neonesnaženem, varnem in prijetnem okolju.


Hotel ima urejeno in varno otroško igrišče na katerem senahaja leseni vlakec, tobogani, gugalnice, vrtiljaki in drugi otroškirekviziti.Zunanji bazen hotela Neptun s svojim privlačnim videzomomogoča poseben užitek najmlajšim gostom. V sklopu bazena se nahajajo:whirlpool, otroški bazen, tobogan, pool bar, terasa z ležalniki in senčniki,oder s plesiščem.


Animacijski tim hotela Beptun v Tučepih je že več letzadolžen za zabavo v Bluesun hotelu Neptun. Z natančno izdelanim tedenskimprogramom razveseljuje goste vseh starosti in narodnosti. Aktivne počitnice čez dan dopolnjujejo tekmovanja v raznih športnihdisciplinah, kot so: odbojka na mivki, nogomet na mivki, aqua aerobic, fitnesstrening, ki vključuje tako zabavo kot zdravje, dober kondicijski trening.



Hotelska namestitev razpolaga s 100 hotelskimi sobami in 6hotelskimi apartmaji. Večina sob je s pogledom na morje.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.