Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

PREŽIVITE PRVI MAJ na MORJU! 4-dnevni ODDIH za 2 osebi s POLPENZIONOM v Hotelu Delfin** v POREČU (TERMINI na voljo med 26. 4. in 3. 5. 2018)

PREŽIVITE PRVI MAJ na MORJU! 4-dnevni ODDIH za 2 osebi s POLPENZIONOM v Hotelu Delfin** v POREČU (TERMINI na voljo med 26. 4. in 3. 5. 2018)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Za prvomajske počitnice si privoščite kratek oddih v Poreču, kjer vas pričakuje Hotel Delfin!
Ponudba zajema tri nočitve za dve osebi (dvoposteljna soba) in polpenzion. Ne odlašajte in si svoj termin zagotovite takoj!
Hotel Delfin se nahaja v zavetju borovega gozdička v Zeleni Laguni, 5 km od Poreča in le 50 m od skalnato-betonske plaže, v bližnji okolici pa lahko najdete tudi prodnate zalivčke in travnate površine, tako da je lokacija hotela odlična za vse ljubitelje narave in mirnega oddiha.
V hotelu je kar 794 sob s kopalnico (tuš/WC), nekatere imajo pogled na morje, druge pa na park. V ponudbo je vključen tudi polpenzion – samopostrežni zajtrk (med 7. in 10. uro) in samopostrežna večerja (med 18.30 in 21. uro). V objektu se poleg klimatizirane restavracije nahajajo tudi menjalnica, aperitiv bar, TV soba, trgovina s spominki in časopisi, frizerski salon, konferenčna dvorana, prostor za hrambo koles in salon za masažo. Možen je tudi najem sefa, v sezoni pa kopanje v zunanjem bazenu (z morsko vodo). Brezplačen Wifi dostop je na voljo v avli ali v internetnem kotičku (z doplačilom).
Za vse, ki radi oddih preživljate aktivno, bo gotovo zanimiva pestra ponudba športne rekreacije – v naselju lahko igrate odbojko na mivki, z doplačilom pa vam bo na voljo tudi tenis, namizni tenis, mini golf, balinanje, odbojko, smučanje na vodi, jadranje, vodna kolesa, kolesa, nogomet, košarka, jadranje na deski, kanu, potapljanje, jahanje ...
V Zeleni Laguni boste našli mnogo restavracij, barov, trgovin, športnih centrov in igrišč, z avtom pa se lahko v nekaj minutah odpeljete tudi v bližnji Poreč, ki je eno izmed največjih turističnih središč v Istri. Ta s svojimi plažami, slikovito arhitekturo in kulturnozgodovinskimi spomeniki privablja vedno nove obiskovalce.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.