Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

60-minutna AJURVEDSKA MASAŽA ZA ŠPORTNIKE v Studiu Kvadrus v Ljubljani

60-minutna AJURVEDSKA MASAŽA ZA ŠPORTNIKE v Studiu Kvadrus v Ljubljani

63%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite Studio Kvadrus in privoščite svojemu telesu sprostitev in nego, ki jo potrebuje. Masaža za športnike po sistemu ayurveda vam bo pomagala odpraviti napetost v mišicah, pomagala pri krepitvi mišično veznega tkiva in povrnila telesu energijo. Priporočljiva za vse ki imajo napete in utrujene mišice. 
AJURVEDSKA MASAŽA
Je starodavni sistem masaže in osnova za številne poznejše oblike masaže. Namenjena je vsem, ki si želite kvalitetnega življenja in notranjega miru, saj vam bo povrnila energijo, ki vam bo v pomoč pri soočanju s stresom. Med masažo izvajalec ajurvedske masaže stopal natančno in premišljeno sledi energijskim potem in stimulira akupunkturne točke na stopalu, pri čemer uporablja izbrana masažna olja. Tako odpravlja zastoje v pretoku energije, sproži razstrupljanje telesa in vzpostavlja naravno ravnovesje. Poživi vsa tkiva, organe in kanale, nas pa sprošča. 
Ajurvedska masaža lahko pomaga pri:visokem ali nizkem pritisku,slabi prebavi,bolečinah v hrbtenici in vratu, kolenih in nogah,glavobolu,tesnobi in žalosti,čustvenih stiskahin depresiji.Ajurvedska masaža za športnike s pospeševanjem krvnega obtoka zagotavlja dovod kisika in vitalne energije v vse dele telesa, hkrati pa iz telesa pospešeno odplavlja škodljive pline in strupe.
PRIPRAVA NA MASAŽO
Pred prihodom na masažo v Studio Kvadrus se doma stuširajte. 2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki, kajenje, uživanje alkoholnih pijač. Če imate daljše lase si jih pred masažo spnite. Po masaži priporočajo 10 minutno tuširanje, v dveh urah po masaži pa počitek in veliko tekočine (1l vode). 
STUDIO KVADRUS je prijeten lokal, kjer vas ob sproščujoči glasbi razvajajo s kakovostno masažo, pri kateri uporabljajo izključno slovenska olja.
ZAKAJ OBISKATI STUDIO KVADRUS?ker delajo s srcem,so natančni in resni,so strokovno podkovani,nudijo varno okolje,se lahko masirata dva istočasno (pri nekaterih uslugah je na voljo le en izvajalec),masira vas lahko maserka ali maser,delajo vsak dan od 7.00 do 22.30 ure,delajo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letu,pričakali vas bodo v prijetnem lokalu,uporabljajo izključno slovenska olja,lokal je klimatiziran,na voljo je veliko brezplačno parkirišče,na voljo vam je samopostrežni avtomat z prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.