Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Valamar Diamant 4*: Popoln oddih v Poreču v romantičnem hotelu ob morju že od 91,50 € za 2 osebi. Vključen polpenzion!

Hotel Valamar Diamant 4*: Popoln oddih v Poreču v romantičnem hotelu ob morju že od 91,50 € za 2 osebi. Vključen polpenzion!

28%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odpeljite svojo boljšo polovico na romantičen oddih v Poreč v 4-zvezdični hotel Valamar Diamant. Vrhunska lokacija ob morju, le 10 min. hoje do mesta, notranji bazeni in borovci bodo pričarali popoln romantičen oddih. Oddih z...


Valamar Diamant Hotel se nahaja v naselju Brulo ob Poreču. Obdan je z borovci in čistimi plažami, ki so od hotela oddaljene približno 200 m. Hotel ima odlično lokacijo, saj je do zgodovinskega mestnega jedra Poreča oddaljen le 10 minut hoje.
Hotel ponuja raznovrstne rekreacijske vsebine in storitve, ki bodo zadovoljile tudi najzahtevnejše goste. Jutranja gimnastika s športnimi animatorji, fitnes, vodna gimnastika, potapljanje, tenis, aerobika in kolesarjenje po okolici Poreča ali notranjosti Istre so zgolj nekatere izmed aktivnosti, ki so vam na voljo. Ponudbo zaključuje program animacije za otroke in odrasle v sosednjem hotelu Valamar Crystal.
Če ste ljubitelj bazenov vam je na voljo notranji hotelski bazen​. Medtem ko boste vadili plavanje proti toku, se bodo vaši najmlajši zabavali v otroškem bazenu z brizgalkami in gejzirji. Privoščite sebi in svojim najdražjim lepotni tretma v beauty centru ali obiščite hotelski wellness (doplačilo). Po obisku različnih terapij, parne kopeli in bio, finske ali kristalne savne se boste počutili kot prerojeni.
​Vse sobe so udobno in hkrati moderno opremljene in imajo LCD TV, minibar in brezplačni WiFi. Hotelsko parkirišče je na voljo brezplačno.
Okusen zajtrk in večerja sta vam na voljo v hotelski show cooking samopostrežni restavraciji z bogato in raznovrstno ponudbo domačih in mednarodnih jedi. Dvakrat tedensko za goste organizirajo tematsko večerjo. Kulinarična ponudba restavracije s predhodno najavo vključuje tudi menije za športnike, vegetarijance in diabetike.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.