Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

POLETJE V KAMPU BRIONI - MOBILNE HIŠKE, Puntižela, Istra, Hrvaška - 180 EUR - 7x nočitev za do 6 oseb (4 odrasli + 2 otroka), Uporaba vode, elektrike in plina

POLETJE V KAMPU BRIONI - MOBILNE HIŠKE, Puntižela, Istra, Hrvaška - 180 EUR - 7x nočitev za do 6 oseb (4 odrasli + 2 otroka), Uporaba vode, elektrike in plina

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite počitnice v mobilnih hiškah, prijetnega kampanedaleč od plaže s prečudovitim pogledom na narodni park Brioni ter uživajte vbogati ponudbi kampa!  Kamp se nahaja v Puntiželi med Fažano in Pulo, 8 km predPulo okoli 250 metrov stran od prelepe skalnate in prodnate plaže.


V ponudbi kampa so restavracija, bar, trgovina, menjalnicaprodajalna sadja, trafika, igrišče za košarko, odbojko in nogomet, namiznitenis, otroško igrišče, poleti otroška animacija, možnost najema koles, teniscenter, šola potapljanja in deskanja. Na recepciji je gostom na voljo tudibrezplačen dostop do interneta.  


Mobilna hiška Aqua in/ ali Sole (24m2): je namenjena zanajveč 6 oseb. Ima eno zakonsko spalnico in eno s tremi enojnimi ležišči(pograd). Kavč v dnevnem prostoru lahko spremenimo v dodatno ležišče. V kuhinjije hladilnik z majhnim zamrzovalnim delom. Štedilnik s 4 ploščami. Kopalnica jeopremljena s tuš kabino, umivalnikom in WC-jem. Vsa okna so opremljena zmrežami proti komarjem. Zunaj je udobna vrtna garnitura z mizo, stoli,senčnikom ter 2 ležalnika ali pokončna stola. Klima je na voljo protidoplačilu. Televizije ni. Kajenje ni dovoljeno.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.