Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Lovran 3*: Sproščujoč spomladanski oddih s polpenzionom za 2 osebi le 66 €. Kreirajte svoj oddih sami: Število potrdil = število nočitev!

Hotel Lovran 3*: Sproščujoč spomladanski oddih s polpenzionom za 2 osebi le 66 €. Kreirajte svoj oddih sami: Število potrdil = število nočitev!

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Spočijte si od vsakdanjih obveznosti v malem romantičnem hotelu Lovran. Sprehodite se po srednjeveškem mestecu Lovran, kraju, ki ga preveva romantika in po promenadi Lungo Mare ali opatijski rivieri! Ekskluzivna Mestoidej...


Hotel Lovran se nahaja v središču srednjeveškega mesta Lovran, v čudovitem sredozemskem parku tik ob morju in je idealen za ljudi, ki si želijo popolne sprostitve v mirnem obmorskem mestecu. Tlakovane ulice, kamnite hiše in ozki prehodi s stopnicami, dajejo mestu prav poseben čar. Poleg starega mestnega jedra pa se Lovran lahko pohvali s čudovitimi plažami, prelepim goratim zaledjem, odličnimi restavracijami in navsezadnje najbolj gostoljubnimi ljudmi.
Pristen ambient, balkoni, stilska oprema in čudovit razgled na Kvarnerski zaliv ne bodo pustili ravnodušnega nobenega gosta hotela Lovran.
Spočijte se v Lovranu in sprehodite po čudoviti promenadi Lungo Mare ali čudoviti Opatijski rivieri!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.