Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

TOPLA PONUDBA! Do vroče vode v le 5 sekundah z instant GRELNO PIPO Manca (možnost izbire med pipami za steno ali umivalnik) + 1 leto GARANCIJE

TOPLA PONUDBA! Do vroče vode v le 5 sekundah z instant GRELNO PIPO Manca (možnost izbire med pipami za steno ali umivalnik) + 1 leto GARANCIJE

63%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Do vroče vode v le 5 sekundah!
Potrebujete toplo vodo na vikendu ali v garaži, vendar tam nimate cevi s toplo vodo? Priskrbite si pipo Manca  za hitro segrevanje vode, ki nemudoma segreje neomejene količine vode!
Nič več čakanja! S pipo za hitro segrevanje vode boste nemudoma dobili toplo tekočo vodo, segreto do 60 stopinj. 
Z njo boste prihranite energijo, čas … in porabo dragocene pitne vode! Ob nakupu boste prejeli tudi 1-letno garancijo za izdelek.
Izbirate lahko med dvema modeloma - za montažo na umivalnik ali za montažo na steno.
Pretočna pipa deluje na principu delovanja grelca, v trenutku, ko odpremo vodo, in konstanto deluje, dokler vode ne zapremo, nato se ugasne. Pretočna pipa s polno nazivno močjo deluje samo v trenutku, ko odprete vodo, nato pa za vzdrževanje temperature in pretoka potrebuje manj moči.
Običajni (bojlerji) so potratni in porabijo veliko vode zaradi daljšega cevovoda, medtem ko INSTANT PIPA segreva vodo neposredno med tem, ko teče in tako ne prihaja do izgub.
Preprosta in priročna za uporabo za kopalnice, kuhinje … Vse, kar potrebujete, je vodovod in vtičnica.
Nepremagljiva cena preverjeno najnižja v Sloveniji!
Tehnični podatki:
Material: Plastika, kovinaNapetost: 220-240V/50HzMoč: 3KWDelovni tlak: 0,04-0,6MPaPretok vode: 1,8 - 2l/minVelikost: 126 x 71mmMasa: 780 gKabel: 1,4 mIma samodejno stikalo in električnega kabla ni potrebno priklapljati in odklapljati.
Specifikacija:Ohišje in grelna tuba je izdelana z kakovostnega nerjavečega jekla Ročica za regulacijo želene tople vode in pritiska ob tem pa tudi stikalo za vklop in izklop 180° prilagodljiva pipa Zaščita proti pregretju in proti razlitju - IPX4 (nepremočljivost) 12 mesečna garancija


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.