Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Odličen 1-dnevni izlet v Unescov nacionalni park PLITVIŠKA JEZERA in BIHAČ z agencijo goHolidays | 27. 4., 1. 5. in 23. 6. 2018 - Odhod iz LJUBLJANE, NOVEGA MESTA in CELJA

Odličen 1-dnevni izlet v Unescov nacionalni park PLITVIŠKA JEZERA in BIHAČ z agencijo goHolidays | 27. 4., 1. 5. in 23. 6. 2018 - Odhod iz LJUBLJANE, NOVEGA MESTA in CELJA

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Z agencijo goHolidays se odpravite na čudovit izlet v Unescov nacionalni park Plitviška jezera in Bihać, mesto z izjemno bogato zgodovino!
Narodni park Plitviška jezera se razprostira med bukovimi gozdovi in zavzema površino 192 km². To veličastno delo narave predstavlja eno največjih atrakcij v Evropi. Šestnajst jezer v čudovitih plavo-zelenih pastelnih barvah, v katerih se zrcalijo gosti gozdovi, se v slapovih zliva drugo v drugo in ustvarja edinstveno in neponovljivo celoto.
Mesto Bihać leži ob reki Uni. Mesto ima pestro in pisano zgodovino, saj so se njegovi vladarji pogosto menjavali, zaradi ugodne in strateško pomembne lege. Po mestu se bomo sprehodili in si ogledali glavne znamenitosti …Čas bo še za samostojne oglede, nakupe in spoznavanje okusne in poceni bosanske kulinarike!
PROGRAMV jutranjih urah odhod iz dogovorjenega kraja in vožnja  do hrvaške meje. Mimo Karlovca se bomo podali po dolini reke Korane. Če bo želja - seveda postanek za jutranje okrepčilo in/ali  malico. Pot bomo nadaljevali do mesteca Slunj v bližini nacionalnega parka Plitviška jezera. Narodni park je bil ustanovljen že daljnega leta 1949 in je bil eden prvih, ki je bil uvrščen na listo Unesca. Sprehodili se bomo skozi park, ki je znan po svojih 16 jezerih, ki jih odlikuje predvsem kristalno čista zeleno modra voda. Sprehod med njimi je vedno nepozabno doživetje. Sprehod z vključenim prostim časom in vožnjo z ladjico traja okrog 3,5 ure.
Sledi še dobra urca vožnje do Bihača ob reki Uni. Mesto ima pestro in pisano zgodovino, saj so se njegovi vladarji pogosto menjavali, zaradi ugodne in strateško pomembne lege. Po mestu se bomo sprehodili in si ogledali glavne znamenitosti … Čas za samostojne oglede, nakupe in spoznavanje okusne in poceni bosanske kulinarike!
Pozno popoldne oz. zvečer se odpravimo nazaj proti domu, kamor bomo prispeli okrog polnoči ali malce po njej.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.