Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

GLOBINSKO ČIŠČENJE avtosedežev + NOTRANJE čiščenje in ZUNANJE pranje avtomobila + NANO NANOS v Avtopralnici Zvezda v Ljubljani (kuponi so unovčljivi do 31. 5. 2018)

GLOBINSKO ČIŠČENJE avtosedežev + NOTRANJE čiščenje in ZUNANJE pranje avtomobila + NANO NANOS v Avtopralnici Zvezda v Ljubljani (kuponi so unovčljivi do 31. 5. 2018)

55%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vaš avtomobil, prav tako kot vi, potrebuje nego. Profesionalno zunanje in notranje čiščenje vašega vozila bo temeljito odstranilo vse madeže, prah in umazanijo in tako v vaš avto vneslo nov val svežine.
Ker avto uporabljamo vsak dan, se le-ta prej ko slej umaže, obrabi in tudi odrgne. Ja, ja. Vedno nam primanjkuje časa, da bi ga oprali in posesali! Toda sedaj imamo za vas odlično ponudbo! Z zunanjim in notranjim čiščenje vašega vozila bo vaš jekleni konjiček kot nov in pripravljen na nove vožnje.
Z nakupom kupona prejmete:Zunanje čiščenje zajema predpranje, izpiranje, šamponiranje, čiščenje z gobo, pranje podvozja, voskanje, čiščenje platišč, zaščitni premaz za gume in brisanje vozila ter voskanje. Notranje čiščenje zajema sesanje (notranjosti vozila, preprog in prtljažnega prostora), čiščenje prahu in umazanije, pranje gumijastih preprog, zaščitni premaz za usnjene in plastične dele na armaturi, sredinski konzoli in vratih ter čiščenje stekel s čistilom.Globinsko čiščenje petih sedežev, vsak nadaljnji sedež se doplača neposredno pri ponudniku.Nano nanos
Poskrbite za čist in lep avtomobil, v katerem se boste z veseljem vozili. V Avtopralnici Zvezda v Ljubljani se bodo potrudili za brezhibno čistočo vašega jeklenega konjička!
 Oglejte si še druge ponudbe AC Zvezda:

NOTRANJE čiščenje in ZUNANJE
PRANJE avtomobila z VOSKANJEM


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.