Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

45-minutna MASAŽA NOG IN LIMFNA DRENAŽA (30 minut masaže nog + 15 minut limfne drenaže) v Studiu Kvadrus v Ljubljani

45-minutna MASAŽA NOG IN LIMFNA DRENAŽA (30 minut masaže nog + 15 minut limfne drenaže) v Studiu Kvadrus v Ljubljani

63%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Do težav z nogami lahko pride zaradi slabe prekrvavljenosti, hormonskega neravnovesja, kajenja, pitja kave, nepravilne prehrane, sedečega dela, preozkih čevljev, visokih pet, pomanjkanja vitaminov in mineralov ter premalo gibanja. Odpravite se v Studio Kvadrus, kjer vam nudijo terapijo proti mrzlim, bolečim in otečenim nogam. 45-minutna terapija zajema 30-minutno masažo nog in 15-minutno limfno drenažo.
MRZLE NOGE
Ste se vprašali zakaj vas zebe v noge ? Zakaj vam niti najbolj tople nogavice ne ogrejejo nog ? Ni nujno, da ravno pozimi in ob nizkih temperaturah; dejstvo je, da vas zebe "380 dni" na leto. Statistika kaže, da imajo ženske več težav z mrzlimi nogami kot moški. 
BOLEČE NOGE
Zaradi zastoja vode, veliko stanja, preveč stresa, slabe in ne uravnotežene hrane se pojavljajo pekoče bolečine v nogah. V nadaljevanju se pojavljajo tudi mišični krči, ki dodatno povzročijo bolečino.
OTEČENE NOGE
Vzrok za otečene noge je lahko slabo odvajanje vode, poškodbe. Kombinacija masaže nog in limfna drenaža vam lahko prinese takojšnje olajšanje.
ZAKAJ PRIDE DO TEŽAV Z NOGAMI ?slaba prekrvavljenosthormonsko neravnovesjekajenjepitje kavenepravilna prehranasedeče delopreozki čevljivisoke petepomanjkanje vitaminov in mineralovpremalo gibanja
Za dobro počutje nog lahko največ storite sami, strokovno usposobljen kader Studia Kvadrus pa vam lahko pomaga z različnimi masažnimi tehnikami. Ena uspešnejših masaž je zagotovo ročna limfna drenaža.
OPOZORILO: Masaža se ne izvaja, če so noge poškodovane ali če imate težave z ožiljem.
KAJ JE ROČNA LIMFNA DRENAŽA ?
Ročna limfna drenaža je masažni postopek, pri katerem pomagamo telesu, da lažje izloči toksine. Včasih je zaradi velike količine limfe in drugih procesov moteno in upočasnjeno pretakanje limfe. Tehnike limfne drenaže se izvajajo s počasnimi, nežnimi manipulacijami, ki se ponavljajo. Na ta način se stimulira in lajša pretok limfe in medcelične tekočine iz delov telesa, kjer zastaja in se kopiči ter se tako omogoči dotok vedno sveže in obogatene tekočine v tkivo. Gibi sledijo limfnemu toku ter stimulirajo krčenje limfnih žil. Na popolnoma naraven način pomagamo telesu, da se očisti strupov. 
OPOZORILO: Masaža lahko povzroči zaspanost in povečano delovanje mehurja.
KAJ SE DOGAJA MED MASAŽO ?Sproščajo se napete mišiceTelo se segrevaUstvarijo se pogoji za boljše dihanjePoveča se izločanje odpadnih in škodljivih snoviRazteza se vezno tkivo sklepovPreko živčevja deluje na notranje organe
STUDIO KVADRUS je prijeten lokal, kjer vas ob sproščujoči glasbi razvajajo s kakovostno masažo. Uporabljajo izključno slovenska masažna olja.
Zakaj obiskati Studio Kvadrus?Ker delajo s srcem,so natančni in resni,so strokovno podkovani,nudijo varno okolje,se lahko masirata dva istočasno (pri nekaterih uslugah je na voljo le en izvajalec),masira vas lahko maserka ali maser,delajo vsak dan od 7:00 do 22:30 ure,delajo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letu,pričakali vas bodo v prijetnem lokalu,uporabljajo izključno slovenska olja,lokal je klimatiziran,na voljo je veliko brezplačno parkirišče,na voljo vam je samopostrežni avtomat z prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.