Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VILA BOHEMIA, Zlatibor, Srbija - 74 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 do 4 osebe, Namestitev v Obudojevici

VILA BOHEMIA, Zlatibor, Srbija - 74 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 do 4 osebe, Namestitev v Obudojevici

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Če ste v iskanju miru, udobja in gostoljubnosti, ste napravem mestu. Vila Bohemia ima luksuzno opremljene apartmaje, ki se nahajajo vNaselju Obudojevica v mirnem delu Zlatiborja, približno 800 metrov od centra. Sodobenobjekt poseduje več apartmajev, ki so različnih velikosti.


Apartmaji Bohemia so sodobni in luksuzni apartmaji s stilom.Nahajajo se na Zlatiborju, enem izmed najlepših mest v Srbiji, ki je tudi enaod najbolj obiskanih turističnih destinacij. Zlatibor je simbol narave, dobrehrane, zimskih radosti in zgodovine. Apartmaji so opremljeni po najsodobnejšihstandardih, oddaljeni so le 800 metrov od centra in jezera, ampak se ne gledena to lepo ujemajo z gorskim ambientom. Zasebno parkirišče je na razpolago vsemgostom kot tudi čudovito dvorišče z vrtno garnituro in žarom. Gostje si lahkotudi sposodijo knjige iz manjše knjigarne vile, za otroke pa so zagotovljeneigrače.


Apartma je namenjen za bivanje 2-4 oseb. Vsebuje dnevno sobo s sedežno garnituro, ki se lahko spremeni v francosko posteljo standardnih dimenzij, LCD TV, v celoti opremljeno moderno kuhinjo z jedilnico, spalnico s francosko posteljo, kopalnico s tušem in sušilcem za lase. Površina apartmaja je 35 m². Lahko tudi dodate otroško posteljico in dodatna ležišča.





Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.