Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

LASERSKO POMLAJEVANJE IN VRHUNSKA NEGA OBRAZA Z RASTLINSKIM VITAMINOM E! Privoščite koži svež in mladosten videz! V Salonu Phyt's Ljubljani ali Kranju

LASERSKO POMLAJEVANJE IN VRHUNSKA NEGA OBRAZA Z RASTLINSKIM VITAMINOM E! Privoščite koži svež in mladosten videz! V Salonu Phyt's Ljubljani ali Kranju

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA ZAJEMA FOTOPOMLAJEVANJE IN NEGO OBRAZA Z RASTLINSKIM E VITAMINOM
ALL INCLUSIVE NEGA OBRAZAE VITAMIN- ZAŠČITA PRED ZUNANJIMI VPLIVI
LJUBLJANA, Ukmarjeva 2, Vhod C-III, 3. nadstropje, 1000 Ljubljana - Rudnik, TEL: 030/248-339 ali na email: salon@phyts.siLJUBLJANA, Smledniška cesta 94, 4000 Kranj, TEL: 040 705 346 ali email: salon@phyts.si
kupon je veljaven do 15.5.2018Temperaturne spremembe, centralna kurjava, onesnažen zrak in izpostavljenost UV žarkom, ki se vleče že od poletja, povzročajo oslabitev hidrolipidnega filma. Posledice so zategovanje ter uvela in postarana koža.
Fotopomlajevanje je pomlajevanje s pomočjo svetlobe, kjer svetloba prodre v kožo in s segrevanjem spodbudi nastanek kolagenskih vlaken, ki koži dajejo čvrstost in elastičnost.
Vitamin E je pomembna pridobitev za pomlajevanje kože:
Daje elastičnost kožiMočan antioksidantKožo hrani in vlažiBlaži opekline, na primer od soncaZavira vnetjeZakaj izbrati naravni vitamin E?
Naravni vitamin E je sestavljen iz enega izomera, za razliko od svojega sintetičnega brata, ki vsebuje osem različnih izomerov. Od teh pa je samo eden identičen z naravnim vitaminom E, kar znese približno 12% sintetične molekule. Prav ta struktura pa je pomembna, saj določa, kako bo telo molekule izrabilo, saj se naravni vitamin E presnavlja veliko bolje od sintetičnega. Specifične vezi in transportni proteini, ki jih proizvajajo jetra, izberejo naravno obliko vitamina E, medtem ko sintetične v veliki meri zanemarijo.
Kako poteka nega?
Vitamin E bolj učinkovito prodre v kožo, kadar ga nanašamo na čisto povrhnjico. Zato najprej odstranimo ličila in druge nečistoče.
Koža zadiha s polnimi pljuči, če odstranimo odmrle celice. Izberemo piling, ki je dovolj nežen, da odlušči le tiste celice, ki že odstopajo in teko ne poškoduje kože.
Koža se začne obnavljati, ko pospešimo prekrvavitev in zagovorimo dovolj kisika. Oboje s serumom, ki vsebuje vitamin E ter masažnimi gibi, ki prinesejo sprostitev celotnemu telesu.
Podaljšan počitek koži omogočimo z masko. Bela glina, aloe vera in pepermint kožo vlažijo, obnavljajo in vračajo občutek svežine.
Končna zaščita kože pred zunanjimi vplivi in okrepi z izdatno dozo vitamina E.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.