Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Apartments Erica Lux 4* Novigrad: Najem Lux ali Delux apartmaja za od 2 do 4 osebe tik ob morju že od 42 €. Kreirajte svoj oddih sami: Število potrdil = število nočitev!

Apartments Erica Lux 4* Novigrad: Najem Lux ali Delux apartmaja za od 2 do 4 osebe tik ob morju že od 42 €. Kreirajte svoj oddih sami: Število potrdil = število nočitev!

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Apartmaji in bungalovi se nahajajo tik ob plaži le 1 minuto hoje od morja v naselju Kastanja in sicer le 1,5 km od središča Novigrada. Na izbiro različne namestitve, v različnih terminih za različno število oseb, že od 42 €,...


Apartmaji in bungalovi se nahajajo tik ob plaži le 1 minuto hoje od morja v naselju Kastanija in sicer le 1,5 km od središča Novigrada. V okolici se nahajajo številne nasadi oljk, vinske kleti in številne restavracije s tipično istrsko kulinariko. Najbližji restavracija in trgovina z živili sta oddaljeni približno 200 m. Avtobusna postaja je 1 km stran. Storitev prevoza je na voljo z doplačilom. Destinacija je odlična izbira za vse ljubitelje športnih aktivnosti, saj ponuja številne urejene sprehajalne in kolesarske poti. V bližini se nahajajo tudi igrišča za tenis in nogomet. 
Vsi namestitve so opremljene z visoko kakovostno izdelanim pohištvom in imajo popolnoma opremljeno kuhinjo, vključno s pomivalnim strojem, LED SAT TV, pralnim strojem, klimo, lastno Wi-Fi povezavo, teraso in parkiriščem. Na terasi se nahajajo ležalniki za prijetno sončenje s pogledom na morje. Preživite nepozabne počitnice v stiku z naravo in uživajte v udobju kot doma, ker imate vse kar potrebujete za odličen dopust.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.