Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Maksimalen popust na PREMONTAŽO in CENTRIRANJE PNEVMATIK (do vključno 16 col) v vulkanizerstvu - servisu - trgovini GREGORINO WHEELS

Maksimalen popust na PREMONTAŽO in CENTRIRANJE PNEVMATIK (do vključno 16 col) v vulkanizerstvu - servisu - trgovini GREGORINO WHEELS

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Čas hitro beži in že se bližajo toplejši dnevi, pomlad in trenutek, ko bo treba na svojem vozilu ponovno menjati zimske gume z letnimi. Pohitite z nakupom kupona in se izognite dnem največjega navala.
V današnji ponudbi prejmete premontažo in centriranje pnevmatik do vključno 16˝ (za jeklena platišča).
V avtoservisu in vulkanizerstvu GREGORINO WHEELS vam ponujajo montažo in centriranje pnevmatik po ugodnih cenah. Avtoservis-vulkanizerstvo GREGORINO WHEELS nudi zelo veliko in pestro izbiro alu platišč in pnevmatik za vse vrste vozil po izjemno atraktivnih cenah. Poleg prodaje pnevmatik in platišč nudijo tudi kvalitetno in ugodno servisiranje osebnih vozil, hrambo vaših pnevmatik ... Celotno njihovo ponudbo si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.aluplatisca.com.
V avtoservisu-vulkanizerstvu GREGORINO WHEELS bodo poskrbeli za vašega jeklenega konjička – za brezskrbno, brezhibno in predvsem varno vožnjo!
Vabljeni!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.