Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Električni STIMULATOR MIŠIC "Abdo ENRG 360" za popolno vadbo celotnega telesa

Električni STIMULATOR MIŠIC "Abdo ENRG 360" za popolno vadbo celotnega telesa

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Z električnim stimulatorjem Abdo ENRG 360 si boste zagotovili popoln in učinkovit trening ter stimulirali različne skupine mišic celotnega telesa!
S pomočjo napredne tehnologije in praktične oblike vam električni stimulator omogoča vadbo zgornjih in spodnjih trebušnih mišic, stranskih mišic, hrbta, mišic zadnjice in drugih problematičnih področij.
V kompletu prejmete pas z nastavljivim jermen, ki zagotavlja popolno prileganje (max. obseg do 115 cm), mini pas z ježkom, ki omogoča, da stimulator uporabljate na rokah in nogah, ter šest prevodnih obližev. Kontrolno enoto lahko premikate iz manjšega na večji pas, vse skupaj pa po uporabi pospravili v priloženo potovalno torbico. Kompletu so prav tako priložena navodila in načrt prehranjevanja v 6 jezikih (angleščina, francoščina, španščina, nemščina, italijanščina, portugalščina).
Da bo vadba kar najbolj ustrezala vašim željam, ima stimulator šest različnih programov in kar 99 nivojev intenzivnosti!
Specifikacije:Napetost: 4.5 VMoč: 3 WFrekvenca električnega impulza: 2-120 HzAmplituda električnega impulza: 100-120 µsDeluje na baterije (3 x AAA, niso priložene)
Za popoln trening in oblikovanje celotnega telesa!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.