Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Na morje za 3 dni! Kratek predsezonski oddih z dvema nočitvama v Apartmajih Crikvenica (do 20. 4. 2018). Ponudba velja ZA 2 OSEBI!

Na morje za 3 dni! Kratek predsezonski oddih z dvema nočitvama v Apartmajih Crikvenica (do 20. 4. 2018). Ponudba velja ZA 2 OSEBI!

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Potrebujete kratek predah? Odpeljite se v čudovito Crikvenico, kjer si boste lahko privoščili malce oddiha, se sprehajali ob obali, se pogostili s slastnim obedom ... Predsezonski čas je prava izbira za tiste, ki ne marate navala in gneče. Povabite svojo ljubljeno osebo in skupaj se odpravita v Crikvenico, ki je od Ljubljane oddaljena le dobri dve uri.
Apartmaji se nahajajo na mirni lokaciji, le 400 m od centra mesta in morja. V njih boste lahko uživali in se sproščali tri dni. Vsi apartmaji so polno opremljeni - imajo TV, WiFi internet, klimatsko napravo ter veliko teraso s pogledom na morje. Poleg apartmajev leži zelen vrt, na katerem lahko uživate v igri s svojimi otroki, hišnimi ljubljenčki ...
CRIKVENICA je najbolj znano turistično središče v Kvarnerju. Očarala vas bo s svojo zgodovino in lepoto. Ugodna klima je primerna za zdravljenje dihal ter je tako priporočljiva za astmatike in vse, ki imajo kakršnekoli respiratorne težave. V Cirkvenici vam ne bo dolgčas, saj je izredno turistično usmerjeno mesto z veliko bari, gostilnami, vam ponuja obilo možnosti za zabavo in druženje. Crikvenica je tudi odlično izhodišče za kratke izlete in sprehode ob morski obali. »Skočite« do bližnje Crikvenice in se sprostite ob šumu morja in petju čričkov v kraju, ki ima kar 2.500 sončnih ur na leto!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.