Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Paket 10 ur VOŽNJE za izpit B kategorije ali 5 ur za OBNOVITEV VOŽNJE (ponudba velja tudi za voznike povratnike) | Avtošola Hitrost, Maribor

Paket 10 ur VOŽNJE za izpit B kategorije ali 5 ur za OBNOVITEV VOŽNJE (ponudba velja tudi za voznike povratnike) | Avtošola Hitrost, Maribor

65%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dragi bodoči vozniki štirikolesnikov in vsi tisti, ki ste izgubili veljavnost vozniškega izpita in ga morate opravljati še enkrat! Pripravili smo vam enkratno ponudbo, ki je ne smete zamuditi!
Ali veste, kako pomembno je, da se vožnje naučite od učiteljev varne vožnje z dolgoletnimi izkušnjami? Kako pomembna sta strokovnost in varnost? Vsak voznik ni tudi dober voznik in pomembno se je zavedati, da moramo v prometu paziti ne le na svojo varnost, ampak tudi na varnost drugih.
V šoli vožnje HITROST se vam bodo posvetili strokovno in vam predali vse potrebno znanje o varnosti v prometu, vas pripravili na vse nevarnosti in iz vas naredili predvsem varne voznike. Učenje z modernimi metodami ter individualni pristop, s pomočjo sodobnih vozil in učnih sredstev, pa so načini s katerimi boste pridobili predvsem uporabno znanje – znanje za življenje!
Praktična vožnja se opravlja na vozilih Peugeot 208 in VW Golf.
Kako obvladati vozilo in vse tehnične zmožnosti ter kako odreagirati v kritičnih situacijah je znanje, ki ga nujno potrebujete pri varni vožnji.
Veliko učenja, še več znanja in preživetje v cestnem prometu!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.