Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Bellevue 5*: Prestižen SPA oddih na Malem Lošinju že od 119 € za 2 osebi. Kreirajte svoj oddih sami: Število potrdil = število nočitev!

Hotel Bellevue 5*: Prestižen SPA oddih na Malem Lošinju že od 119 € za 2 osebi. Kreirajte svoj oddih sami: Število potrdil = število nočitev!

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Prestižen oddih na Malem Lošinju v odličnem Hotelu Bellevue 5* z vključeno neomejeno uporabo Spa & Relax centra, fitnesa in notranjih bazenov z morsko vodo že od 119 €, namesto 195 € za 2 osebi! Hotel Bellevue se nahaja v...


Podarite si prestižen sanjski oddih na Lošinju! Si predstavljate oddih, kjer imate vse na enem mestu? V Hotelu Bellevue 5* so vse koristne in sproščujoče dejavnosti združili v eno ponudbo, tako da imate v tem paketu na voljo na eni strani SPA razvajanje, kopanje ter počivanje ter na drugi možnost športnih aktivnosti in vadb, tako lahko naredite veliko zase in za svoje telo ter dušo.Hotel Bellevue 5* se nahaja v dišečem borovem gozdičku, samo nekaj korakov od kristalno čistega morja. Enkratna, intimna lokacija zagotavlja idealen kraj za krajše pobege od mestnega vrveža kot tudi sproščujoč, večdneven oddih ob morju…
Gostje Mestoidej imate na voljo neomejeno koriščenje notranjega in zunanjega bazena z morsko vodo ter neomejen vstop v Spa centra, kjer se lahko sproščate s savnanjem v finski ali bio savni, kopanjem v hladnem bazenu ali parni kopeli, prav tako je neomejen vstop v Relax center, kjer se lahko spočijete na vodni postelji, na vitality in relax ležalnikih, ali na ogrevanih kamenih posteljah, zraven pa se osvežite s čajem, sadjem ali vodo.
Poskrbljeno je tudi za športnike in vse, ki želite obdržati svojo telesno kondicijo, saj je na voljo fitnes ter Dnevni Be Fit program, ki vključuje 4 aktivnosti dnevno (joga, pilates, nordijska hoja, tek, pohodi, ter različne vadbe)core balance & stability, fat burning workout, legs & buns, chest & shoulders, sculpt & tone, abs attack, beginners workout).Poskrbljeno je tudi za dnevno uživanje na plaži, saj vam pripadajo ležalniki, sončniki ter brisače na hotelski plaži, ki se nahaja pred hotelom.
Posebnost Hotela Bellevue je, da je poskrbljeno tudi za alergike, ki ne tolerirajo laktoze ali glutena. Jedilnik lahko za stranko prilagodijo po predhodnem naročilu.Vse sobe so elegantno opremljene, klimatizirane z velikim LED SAT TV, kopalnice imajo talno gretje, tuš ali kad ter možnost uporabe vrhunske kozmetike, v sobi je grelnik vode, s katerim si lahko pripravite čaj. Sobe imajo pogled na atrij, park (za doplačilo) ali morje (za doplačilo).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.