Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Podere La Casetta: Občudujte Toskano iz romantične kmečke hiše z bazenom -50%

Podere La Casetta: Občudujte Toskano iz romantične kmečke hiše z bazenom -50%

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Občudujte čare pravljičnega toskanskega podeželja in se sprostite v udobnih in prijetnih apartmajih organske turistične kmetije Podere La Casetta. 4-dnevni oddih v prenovljeni toskanski kmečki hiši z bazenom že od 178 €, namesto...


Le 2 km od srednjeveškega gradu v Montaione leži romantična kmečka hiša Podere La Casetta, s katere se vam razprostirajo panoramski razgledi na barvite sončne zahode nad morskim obzorjem, vrhove Apuanskih alp, vinorodni okoliš Chianti ter čudovito pokrajino.
V ponudbi lahko izbirate med 4 in 7-dnevnim oddihom z ali brez tipične toskanske degustacijske večerje. Da bo vaš oddih zares sproščujoč, boste lahko uživali še v igri tenisa, v toplih mesecih pa se lahko osvežite tudi v bazenu. Celoten kompleks je prenovljen v tipičnem toskanskem podeželskem slogu in obsega 7 komfortnih rustičnih apartmajev. Vsak apartma krasi kamin in leseni stenski tramovi. Apartmaji so obdani z vrtovi vrtnic, aromatičnim zelenjem in potmi obdanimi z rožami, ki vodijo do zasenčenega parkirnega prostora, bazena ter njegovega gazeba, otroškega kotička in naprej vzdolž vinogradov, polj žafrana in gozdov.Na turistični kmetiji Podere La Casetta organizirajo degustacije vina in druge doma pridelane hrane ter bodo poskrbeli za vaše maksimalno udobje in prijetno vzdušje. Hiša je zaradi svoje izjemne lokacije med Firencami, Sieno in Piso odlično izhodišče za ogled pravljične Toskane.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.