Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Celjska koča 3*: Romantičen oddih v objemu narave že od 96 €. Vključen 2-urni vstop v savne ter 50% popust na kopalne karte Thermane Laško!

Hotel Celjska koča 3*: Romantičen oddih v objemu narave že od 96 €. Vključen 2-urni vstop v savne ter 50% popust na kopalne karte Thermane Laško!

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Presenetite svojega partnerja s kratkim oddihom v naravi, ki bo obudil romantiko. Oddih na Celjski koči z vključeno nočitvijo, zajtrkom, ter 2-urni vstop v svet savn, tokrat že od 96 €, namesto 160 € za 2 osebi! Vključen tudi 50%...


Celjska koča s svojim neokrnjenim okoljem privlači številne obiskovalce. Ti si želijo različnih vrst sprostitve: zgolj počitek v naravi, bolj ali manj zahtevne izlete po bližnji in daljni okolici, spoznavanje zanimivih rastlinskih in živalskih vrst na “Gozdni učni poti; kolesarjem pa pomeni Celjska koča hitro dosegljiv cilj ali pa izhodišče oziroma cilj kolesarskih tur po kozjanskem hribovju. Seveda pa ne gre pozabiti tudi čudovitega wellnessa.Mestoidej je za vas pripravil romantični paket v objemu narave, ki poleg nočitve z zajtrkom vključuje še vstop v savne ter popust na kopalne karte Thermane Laško. Predlagamo super aktivnosti: V bližini se nahaja ogromno pohodnih, sprehajalnih poti in učna pot, saj je okolica Celjske koče bogata z naravnimi bogastvi. V letu 2017 se bosta odprla tudi letno sankališče bobkart ter pustolovski park, ki bosta vašemu oddihu dodala adrenalinski pridih.
Zapeljite svojega partnerja s posebnim doživetjem, ki bo obudilo romantiko, predvsem pa izboljšalo vajino počutje. Naj se razvajanje prične.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.