Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SAN SIMON RESORT - HOTEL HALIAETUM ALI DEPANDANSA MIRTA, Izola, Slovenija - 156 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

SAN SIMON RESORT - HOTEL HALIAETUM ALI DEPANDANSA MIRTA, Izola, Slovenija - 156 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotelsko naselje San Simon v Izoli se nahaja v bujnem mediteranskem zelenju, v neokrnjenem kotičku slovenske obale, na kraju, kjer so še danes vidni ostanki antičnega pristanišča Haliaetium iz rimskih časov. V malem mestu z bogato zgodovino in zanimivo arhitekturo.


Hotel Haliaetum razpolaga z 48 dvoposteljnimi sobami z možnostjododatnega ležišča, 4 enoposteljnimi sobami in suito. Gostom so na voljo sobe stušem in wc-jem, sušilcem za lase, balkonom, klimo, direktno telefonsko linijo,satelitsko televizijo, mini barom.V hotelunajdemo še fitness studio, frizerski salon, 2 seminarska prostora in notranjibazen z ogrevano morsko vodo. Bazen lahko koristijo vsi gostje San Simonresorta.


Vdepandansi Mirta je na voljo 43 dvoposteljnih sob z možnostjo enega ali dvehdodatnih ležišč in Junior suita. Vse sobe imajo tuš/wc, sušilnik za lase,balkon, klimo, direktni telefon, satelitsko televizijo, minibar, sef, in delnimpogledom na morje. Za popolno sprostitev je poskrbljeno v wellnessu &Spa Mirta, kjer se lahko gostje do neskončnosti predajajo wellnessužitkom.Računalniškikotiček se nahaja v Hotelu Haliaetum, Brezplačna WiFi internetna povezava je navoljo v Hotelu Haliaetum, depandansi Mirta, Restavraciji San Simon in naobmočju plaže.


V depandansi Mirta se nahaja še Wellness & SPA center zzeliščno savno, suho finsko savno, infrardečo savno, rimsko parno kopeljo,mokro jamo, tepidarijem, whirlpoolom ter bogato ponudbo sprostilnih masažnihprogramov, terapevtsko-zdravilnih storitev ter drugih oblik sproščanja,regeneracije in oblikovanja telesa.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.