Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Klub zdravja Selena: 90-minutna prestižna ZLATA NEGA obraza s kozmetiko Afrodita -66%

Klub zdravja Selena: 90-minutna prestižna ZLATA NEGA obraza s kozmetiko Afrodita -66%

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Razkošna anti-age nega obraza s pravim 24-karatnim zlatom je izjemna priložnost, da se pomladite z najdragocenejšimi sestavinami iz narave. Zlato pripomore k hitrejši in celoviti regeneraciji kože. Čudovit 90-minutni tretma za...


Zlato pripomore k hitrejši in celoviti regeneraciji kože. Zlato aktivira elektrone v obraznih celicah, kar sproži proces celične komunikacije, obnovo in rast celic. Prav tako ima ugoden vpliv na čvrstost in elastičnost kože, prekrvavitev kože in nudi zaščito pred zunanjimi nezaželenimi dejavniki.
S površinskim in globinskim čiščenjem obraza bodo najprej odstranili odvečne sloje kože. Iz povrhnjice odstranijo nečistoče ujete v globini por. Radiofrekvenca je najučinkovitejša neinvazivna metoda, namenjena glajenju gub in aken, ki dodatno segreva podkožje do 15 mm globoko, kar poveča cirkulacijo krvi ter kisika, s tem se pospeši presnova v tkivu. Hkrati radiofrekvenca spodbuja tvorbo fibroblastov ter kolagena in elastina, kar dodatno krepi vezivno tkivo.
Prestižna nega obraza z zlatom je namenjena vsem, ki si obraz želijo pomladiti z najdragocenejšimi sestavinami iz narave. Skrbno izbrane sestavine kožo obnavljajo, vlažijo in gladijo gube. Koža na obrazu, vratu in dekolteju postane gladka, prožna, mehka in sijoča.
Kako poteka postopek:- površinsko čiščenje,- globinsko čiščenje,- radiofrekvenca obraza za lifting in tonus kože,- masaža obraza z zlatom v olju,- nanos maske z zlatom,- nanos zlate kreme.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.