Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

APARTMAJI BRZEĆE CENTER, Kopaonik, Srbija - 85 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Uporaba prostora za shranjevanje smučarske opreme

APARTMAJI BRZEĆE CENTER, Kopaonik, Srbija - 85 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Uporaba prostora za shranjevanje smučarske opreme

83%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zakaj bivati v Apartmajih Brzeće Center? Ker gre zakombinacijo narave, zdravja in udobja. Nadmorska višina, sonce, tišina in čistzrak ugodno vplivajo na imuniteto in prispevajo k zmanjšanju številnihzdravstvenih težav. In to ni vse! Brzeće Center se nahaja na nadmorski višini 1070m, v bližini Kopaonika, kjer so zrak in misli jasnejši.


V 83 apartmajih je dovoljeno le uživanje. Vrhunski materialiin najvišja estetska merila v skladu z duhom planinskega stila so idealnakombinacija tradicije z vsemi prednostmi sodobnega objekta. Obdani z neokrnjenonaravo, v udobju apartmajev, ki spominjajo na dom, boste našli mir, uživanje insprostitev. Ne glede na to ali obiščete Brzeće pozimi ali polete, zagotovoboste uživali.


Apartmaji so primerni za bivanje od 2 do 6 oseb, odvisno odvrste apartmaja. Najmanjši apartma ima 25 m² in največji 50 m². V vsak apartmaje vložen poseben trud. Tak pristop je privedel do najvišje kakovostiuporabljenih materialov, na prvi pogled pa so vidni tudi visoki estetskistandardi, ki izzovejo občutek topline.


V apartmajih prevladujejo tople barve, najkakovostnejšepohištvo pa je skrbno izbrano. Italijanska kuhinja vrhunske izdelave vsebujevse, kar je potrebno za prijetno bivanje. Ogrevanje je avtomatsko, zato jetemperatura vedno optimalna in zagotavlja prijetno bivanje.Položaj, pa tudi oblika objektov, omogoča, da so vsiapartmaji večino dneva sončni čez celo leto. Iz vsakega apartmaja pa se ponujapogled na lepote nedotaknjene narave, kar je idealno za vse, ki prihajajo izmestnega okolja.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.