Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Po sledeh priljubljene telenovele MOJA BOŠ! 4-dnevni ORGANIZIRAN IZLET V ISTANBUL z agencijo Jazon-6 zajema 3x NOČITEV s samopostrežnim ZAJTRKOM v hotelu 4* + LETALSKI PREVOZ LJ-IST-LJ, vključno z letališkimi in varnostnimi...

Po sledeh priljubljene telenovele MOJA BOŠ! 4-dnevni ORGANIZIRAN IZLET V ISTANBUL z agencijo Jazon-6 zajema 3x NOČITEV s samopostrežnim ZAJTRKOM v hotelu 4* + LETALSKI PREVOZ LJ-IST-LJ, vključno z letališkimi in varnostnimi...

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Tudi vas navdušuje priljubljena turška telenovela Moja Boš, v kateri spremljamo zgodbo Kemala in Nihan, ki kot moderna Romeo in Julija venomer skušata najti pot do ljubezni? Dramatični preobrati in spletke nas puščajo v nestrpnem pričakovanju naslednjega dela. Agencija Jazon-6 vas vabi, da si z njimi ogledate Istanbul - mesto, v katerem se odvija zgodba teh dveh turških zaljubljencev, kjer orient živi na slikovitih tržnicah, stari Konstantinopolis navdušuje v Hagii Sofiji, sultansko razkošje pa se šopiri v osmanskih palačah …
Spoznajte Istanbul s turistično agencijo Jazon-6 – skupaj boste potovali skozi čas in uživali ob kulinaričnih dobrotah pri prijaznih domačinih. Hoşgeldiniz! Ogledali si boste tudi znamenitosti iz bizantinskega in otomanskega obdobja, se popeljali po bosporski ožini mimo palač in dvorcev, ki krasijo njegove obale, se sprehodili po okrašenih ulicah in uživali kot junaki iz serije Moja boš!
PROGRAM
1. dan: LJUBLJANA – ISTANBUL IN TRG TAXIM
Polet letala v Istanbul ob 9.10 in po opravljenih mejnih formalnostih avtobusni prevoz mesto. Nastanitev v hotelu in odhod z vodnikom na Taxim. Sprehod po ulici neodvisnosti do stolpa Galata kjer bomo poiskali kavarno kamor sta zahajala Kemal in Nihan. Na mostu Galata boste lahko občudovali osvetljene minarete Hagie Sofije in Modre mošeje. Nočitev.
2. dan: ISTANBUL
Po zajtrku ogled glavnih mestnih znamenitosti: Modre mošeje, cerkve Sv. Modrosti (Hagia Sofia - dolgo časa največja cerkev krščanskega sveta, kasneje spremenjena v mošejo, danes muzej), palače Topkapi (palača osmanskih sultanov, danes muzej z zbirkami porcelana, draguljev, orožja in drugih dragocenosti), nekdanjega Hipodroma in veličastne podzemne cisterne Yerebatan Saray. Zvečer predlagamo odhod na turški večer s folklornim programom in večerjo. Nočitev.
3. dan: ISTANBUL (GRAND BAZAR IN KRIŽARJENJE PO BOSPORJU, OB KATEREM ŽIVITA JUNAKA SERIJE)
Zajtrk in odhod na egipčansko tržnico začimb. Predlagamo križarjenje po Bosporju, morski ožini med Evropo in Azijo, ob kateri se nizajo naselja z bogatimi vilami in palačami, mimo trdnjave Rumeli Hisar in pod bosporskima mostovoma. Oživela bo zgodba junakov iz nadaljevanke MOJA BOŠ in bosporske legende…. In izvedeli boste zakaj se ožina imenuje »prehod krav«! Izstopili bomo v Uskudarju na azijski strani in tako kot junaka iz serije pogledali proti Evropi in si mogoče privoščili pravo turško kavo ... Na evropsko stran se bomo vrnili s podzemno železnico pod Bosporjem ... Popoldne pa boste preživeli na znameniti pokriti tržnici (Kapali čaršija) kjer se boste lahko poskusili pri orientalskem barantanju. Nočitev.
4. dan: ISTANBUL– LJUBLJANA
Zajtrk. Predlagamo izlet v Eyup in z gondolo na razgledno točko s pogledom na zaliv Zlati rog in na Istanbul. Se spomnite, kdo od junakov iz serije je tu pil kavo? Prevoz na letališče in ob 17.55 polet v Ljubljano.
 
Idealna priložnost za vse ljubitelje turške telenovele Moja boš, ki bi radi spoznali mesto, kjer se odvija vaša najljubša telenovela!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.