Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Slovenia Eco Resort: Oddih v romantični planinski hišici z zasebnim zakupom savne že od 59 € za 2 do 5 oseb

Slovenia Eco Resort: Oddih v romantični planinski hišici z zasebnim zakupom savne že od 59 € za 2 do 5 oseb

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Romantični pobeg v idiličen Slovenia Eco Resort v naročju Kamniških Alp. Ljubke lesene ''bajtice'', vrhunsko medeno vino, narava ter savnanje vama bodo ustvarili popoln sladek čas samo za vaju. Doživela bosta čarobnost in...


Romantični pobeg v idiličen Eko Resort v naročju Kamniških Alp. Ljubke lesene ’bajtice’, vrhunsko medeno vino, narava ter savnanje vama bodo ustvarili popoln sladek čas samo za vaju. Doživela bosta čarobnost in edinstvenost oddiha, kot da sta na Veliki planini. Spanje v čudovitih lesenih hiškah - pastirskih ’bajtah’ je udobno in romantično. Eko Resort se nahaja 5 km iz Kamnika in 7 km od postaje gondole, ki vozi na Veliko planino. Eko Resort je narejen z namenom , da vam pričara oddih, kot da ste na Veliki planini, ki se s čarobno in edinstveno pastirsko tradicijo, neokrnjeno naravo, tradicionalnimi dobrotami in izjemnimi razgledi, uvršča med najlepše planine doma in v svetu. V Eko resortu pod Veliko planino boste to čarobnost in edinstvenost lahko doživeli tudi sami. Ob vznožju Kamniških Alp, kjer vam čist gorski zrak napolni pljuča, boste začutili naravo in sebe.V udobnih lesenih hišicah, ki sledijo edinstveni arhitekturi pravih pastirskih bajt, vam bodo vonj po lesu, domačnost in pogled skozi okno, pričarali pravljično vzdušje.Lesene glamping hišice so primerne za dve osebi. Hišice so prostorne, veliko okno vam omogoča prekrasen razgled, zunaj hišice pa se boste spočili na zelenih površinah v družbi srnic.  Sanitarni blok s tuši in WC. je oddaljen 20-30 m. V hladnejših mesecih so hišice ogrevane z električno pečjo.
V večji hišici lahko bivajo 4 osebe oziroma 5 oseb - ena oseba na dodatnem ležišču. Sestavljajo jo bivalni del, spalnica, kuhinjski del, kopalnica in terasa. Za petčlansko družino obstaja možnost dodatnega ležišča. V hladnejših mesecih so hišice ogrevane s kaminom. 
V Eko resortu pod Veliko planino bodo poskrbeli, da bo izkušnja za vaše otroke nepozabna. Tukaj se bodo otroci prijetno zaposlili in naučili tudi česa novega.Prečudovita okolica vam nudi nešteto možnosti za kolesarske potepe, tako za rekreativne, kot tudi gorske kolesarje. Na pot se lahko odpravite sami ali z izkušenim kolesarskim vodnikom. Številne pohodniške poti vas lahko popeljejo v objem Kamniško Savinjskih Alp. Primerne so za začetnike in izkušene pohodnike. Na pohod se lahko podate sami ali v družbi vodnika. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.