Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ČAROBNA TOSKANA - CASA VACANZE LE FORNACI, Laterina, Italija - 59 EUR - 1x nočitev v apartmajih Casa Vacanze Le Fornaci za 2 osebi, Darilo ob prihodu

ČAROBNA TOSKANA - CASA VACANZE LE FORNACI, Laterina, Italija - 59 EUR - 1x nočitev v apartmajih Casa Vacanze Le Fornaci za 2 osebi, Darilo ob prihodu

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pridite na oddih v čarobno Toskano in se nastanite vvili na podeželju, na prijetni lokaciji v Laterini, kjer boste preživelisproščujoče in mirne trenutke. Vrtovi polni lepih rastlin predstavljajo kraj, kjerboste pozabili na vse težave, bazen, obdan z zelenimi gozdovi in bližnjimipolji, pa bo naredil vaše bivanje še bolj prijetno.


Kompleks se ponaša z elegantnimi in udobnimiapartmaji s prečudovitim pogledom na čudovito okolico , odlikuje pa jih pristentoskanski dekor. 
To je idealen kraj za odkrivanje pravega duhaokolice, ki se ponaša s tradicijo, kulturo in zgodovino, kjer lahko doživiteokusno kuhinjo, dišeča vina, posebna oljčna olja iz lokalnih mlinov, domačedobrote in nezamenljiv vonj sivke.


Apartmaji so dobro osvetljeni in opremljeni vkombinaciji tradicionalnega z modernimi elementi. Vsi apartmaji imajo lastno kopalnico, kuhinjo,dnevni prostor in spalnico, celoten kompleks pa je pokrit z brezplačnim Wi-Fiinternetom.
 


​Le Fornaci Casa Vacanza je 10 min vožnje od naravnih lepot RiservaNaturale Regionale Valle dell'Inferno e Bandella, kjer se nahaja gozd in jezeroz avtohtonimi živalskimi vrstami. Arezzo, starodavno etruščansko mesto,znano tudi po zlatarstvu, je oddaljeno 20 km in je več kot odlična ideja zapopoldanski izlet.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.