Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

BLUESUN HOTEL SOLINE , Brela, Hrvaška - 152 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi z balkonom na morski strani za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

BLUESUN HOTEL SOLINE , Brela, Hrvaška - 152 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi z balkonom na morski strani za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Soline je leta 2016 osvojil prestižno nagrado Travellers! Edinstvena arhitektura hotela Soline očara s svojo zračnostjo in čistimi linijami, pri tem pa upošteva naravno okolje gore Biokovo in modrino Jadranskega morja. Gostom hotela Soline je na voljo moderen, novo urejen wellness center, ki se razprostira na 1500 m2 notranjega in zunanjega prostora. Hotel Soline je od plaže in morja oddaljen samo deset metrov, prilagojen pa je tudi družinam.


V hotelskem interierju prevladujejo steklo, kamen in zelene rastline. Vendar pa je tisto, zaradi česar je ta hotel zares dober hotel, prijaznost in strokovnost hotelskega osebja, temu pa tako Bluesun hotel Soline kot tudi drugi Bluesun hoteli namenjajo posebno pozornost. Dizajnerske sobe so v celoti preurejene. Hotel Soline v Brelah omogoča hotelsko namestitev v modernih novo urejenih sobah, ki imajo zastekljen balkon s pogledom na morje ali na borov gozd. Za goste hotela Soline je zagotovljeno brezplačno parkirišče. 


Restavracija hotela Soline svojim gostom nudi bogat samopostrežni zajtrk, ki vključuje tople in hladne jedi mediteranske in kontinentalne kuhinje. Hotel Soline v sklopu bivanja s polpenzionom nudi zajtrk in samopostrežno večerjo, ki med drugim vključuje ribje, mesne in vegetarijanske jedi. Za tiste, ki jim je ljubša à la carte kuhinja, priporočamo restavracijo ʺPunta rataʺ in konobo ʺPosejdonʺ. 


Edini wellness & spa hotel v Brelima je prav v hotelu Soline. Wellness je moderno in dizajnersko urejen, razprostira pa se na 1400 m2 notranjega in zunanjega prostora. Wellness hotela Soline ima bogato izbiro wellness & spa tretmajev ter klasičnih kozmetičnih tretmajev. Tretmaji, ki temeljijo na aromatičnih mediteranskih rastlinah in blagodejni soli, so svojevrstna značilnost tega wellness centra.


Hotelske vsebine: fitness, pilates, indoor golf, biljard, namizni tenis, letna terasa, aperitiv bar, bar na bazenu, animacijski program, dnevna in večerna animacija za otroke, brezplačen WiFi, internetski kotiček, wellness, frizerski salon, zdravnik na zahtevo, bazen, otroški bazen, whirlpool, menjalnica, parkirišče.


Tisto po čemer so Brela znana in v čemer je njihova prednost pred drugimi kraji, je izjemna naravna lepota, ki se je ohranila kljub razviti infrastrukturi in bogati turistični ponudbi. Plaža Punta rata je najlepša v nizu breljanskih plaž, privlači kopalce s kristalno čistim morjem ter naravno senco stoletnih borovcev. Ameriški časopis Forbes je plažo Punta rata uvrstil med 10 najlepših plaž na svetu, kjer je na visokem 6. mestu, v Evropi pa je kot najlepša evropska plaža celo na prvem mestu. Plaža je prodnata, zato je primerna za družine z otroki. Plaža Vruja je severno od Brel, do nje se je najbolje odpraviti z čolnom, ki si ga lahko izposodite. Plaža je skrita pod visokimi strmimi pečinami in je idealna za romantike in naturiste. Plažo Berulia tvorijo trije zalivi, dolga pa je 400 metrov. Plaža Berulia je idealna za celodnevna družinska druženja z otroki, saj omogoča zabavne vsebine ter urejene tuše in sanitarije. Zaradi gostega borovega gozda pa sta zagotovljena tudi naravna senca in hlad. Brela so ob vznožju Naravnega parka Biokovo, ki ga priporočamo obiskati, in sicer kot enodnevni izlet.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.