Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Nočitev z zajtrkom v Eko Resortu pod Veliko planino

Nočitev z zajtrkom v Eko Resortu pod Veliko planino

31%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Je krava vijolične barve?

Pustite doma tablice in računalnik ter doživite posebno izkušnjo, ki vas bo z družino še bolj povezala. Naj vaši otroci stopijo v stik z naravo in pravimi slovenskimi avtohtonimi živalmi.

Odpeljite se v Slovenia Eco resort , ki je popoln kraj za družinski oddih. Nahaja v vasi Godič v bližini Stahovice, le nekaj kilometrov od Doline Kamniške Bistrice ter od izhodišča za vzpon na Veliko Planino. Lesene hišice so zasnovane v edinstvenem arhitekturnem slogu pastirskih bajt na Veliki planini in ponujajo udobje sodobnega sveta v prijetnem naravnem okolju.

POPOLNA LOKACIJA ZA DRUŽINE

V Eco resortu vam zagotavljajo, da bodo vaši otroci izkusili nepozabne počitnice.

Na kmetiji v malem bodo otroci spoznali avtohtone slovenske živali ter vsako jutro ob 8.00 sodelovali pri njihovem hranjenju in negi. Svoje gibalne sposobnosti bodo preizkusili na igralih iz naravnih materialov in zelenih površinah Eco resorta. V kolikor bi želeli prosti čas preživeti še drugače pa lahko izkoristite popust za bližnje kopališče ali smučišče Krvavec.

HIŠICA ZA 4+1 OSEBE

Ogrevane in sodobno opremljene lesene hišice vam nudijo udobje, hkrati pa pričarajo duh tradicionalnega bivanja na Veliki planini.V hišici lahko bivajo 4 osebe. Sestavljajo jo bivalni del z zakonsko posteljo in raztegljivim kavčem, spalnica z zakonsko posteljo, kuhinjski del, kopalnica in terasa. Za petčlansko družino obstaja možnost dodatnega ležišča.

Dan boste začeli polni energije, saj boste imeli okusni domači zajtrk postrežen v prijetnem toplerju. Pogled pa vam bo uhajal na prečudoviti ribnik.

V okviru ponudbe eko resorta so na voljo še kavarna, kmetija z avtohtonimi slovenskimi živalmi, vrt s sezonsko zelenjavo, plaža ob reki Kamniški Bistrici ter gozdni wellness z masažami in savno.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.