Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

APARTMAJI GALINEC - APARTMA ZA 4 OSEBE, Metajna, Pag, Hrvaška - 456 EUR - 5x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Kupon je unovčljiv do 25. 8. 2018

APARTMAJI GALINEC - APARTMA ZA 4 OSEBE, Metajna, Pag, Hrvaška - 456 EUR - 5x nočitev v apartmaju za 4 osebe, Kupon je unovčljiv do 25. 8. 2018

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji Galinec senahajajo v slikoviti vasi Metajna na otoku Pag, le približno 7 kilometrov stranod plaže Zrče, a v povsem mirnem mestu za popolne počitnice. Edinstvenamešanica vetra, kamna in morja so stalna turistična atrakcija že dolgo časa. Metajnaje znana so po eni najlepših plaž na otoku, slikoviti pokrajini in dihjemajočih sončnih zahodov.


Imajo lastno plažo, vendar poleg nje lahko najdete še velikodrugih lepih plaž, ki so na voljo peš, z avtomobilom, ladjo, a so tudi skritepred očmi popotnikov in raziskovalcev.


Vsi studii in apartmaji imajo kuhinjo z jedilnico, kavč inTV. Tuš ali kopalnica sta opremljena z brisačami. Nekatere enote nudijo pogledna morje – če ni pogleda na morje, pa je na voljo ogromna terasa.


V apartmajih boste našli skupen vrt z žarom. Lahko pridetetudi do njihove restavracije/bara na dnevno osvežitev in si privoščiteosvežilno pijačo. Na voljo je tudi brezplačno parkirišče.


Središče Metajne je oddaljeno le 500 metrov, kjer lahkonajdete več restavracij, trgovin z živili in avtobusno postajo.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.