Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Grand Hotel Adriatic I 4* Opatija: Prestižen wellness oddih s polpenzionom v čudoviti Opatiji, že od 98 € za 2

Grand Hotel Adriatic I 4* Opatija: Prestižen wellness oddih s polpenzionom v čudoviti Opatiji, že od 98 € za 2

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Prepustite se prestižnemu wellness razvajanju v 4-zvezdičnem hotelu Grand Hotel Adriatic I in spoznajte čare Opatije. Romantičen SPA oddih z vključenim polpenzionom, neomejeno uporabo wellnessa ter bazena z ogrevano vodo za 2 osebi,...


Grand Hotel Adriatic I 4* je popolna lokacija za nepozaben oddih, saj se nahaja v neposredni bližini centra Opatije in morske obale s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaliv in otoke. Adriatic 4* ponuja udobne in klimatizirane sobe. Vsaka ima tuš/WC ali kad/WC, kabelsko TV, mini bar, sušilnik za lase, direktno telefonsko linijo in brezplačen WI FI internet. Ponudba Mestoidej vključuje polpenzion, neomejeno uporabo bazena z ogrevano morsko vodo, ter neomejen vstop v wellness. Odlikuje ga čudovit pogled na Kvarnerski zaliv in otoke. Medtem, ko uživate v bazenu z ogrevano morsko vodo, turški kopeli, finski savni, whirlpoolih…postane sončni zahod neprecenljiv!
Vzemite si čas za pomembne in hkrati lepe stvari v življenju. Prepustite se le sebi in partnerju in se razvajajta v čudoviti Opatiji. V Grand Hotelu Adriatic 4* bodo poskrbeli za vaše dobro počutje ter sprostitev in vam pričarali popoln pobeg v dvoje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.