Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

90-minutna ANTI-AGE NEGA OBRAZA z ULTRASONICOM in MIKROTOKOVI + brezplačno OBLIKOVANJE OBRVI v Lepotnem studiu Bodylicious

90-minutna ANTI-AGE NEGA OBRAZA z ULTRASONICOM in MIKROTOKOVI + brezplačno OBLIKOVANJE OBRVI v Lepotnem studiu Bodylicious

76%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Poskrbite za mladosten videz svoje kože! Naš obraz je tisto, po čemer si nas ljudje zapomnijo, nas ocenjujejo in žal največkrat tudi sodijo. Zato je skrb za obraz dandanes ključnega pomena za ohranjanje lepote in dobrega počutja vsakega posameznika.
Odpravite se v lepotni salon Bodylicious, kjer vam nudijo 90-minutno nego obraza za kožo, ki je izgubila elastičnost in sijaj. Poleg nege boste prejeli tudi brezplačno oblikovanje obrvi.
POTEK NEGE
S pomočjo mikrotokov se doseže epidermalne celice, v katerih se spodbudi proizvodnja elastina in kolagena, istočasno pa se z elektroporacijskimi impulzi izboljša vnašanje aktivnih sestavin v uporabljenih preparatih neposredno v kožo. Mikrotokovi, ki jih ne čutite, učvrstijo in tonificirajo povešene mišice obraza, obenem pa zgladijo pojav gub in majhnih linij. Nega s serumom prepojenih blazinic poveča obnovo in delovanje mišic ter osveži kožo.
 
S predstavljeno anti-age nego bo koža na vašem obrazu globinsko očiščena z ultrasonicom, nahranjena in obogatena. Vrnjeni ji bodo tudi ravnovesje, mehkoba, svežina in mladostni sijaj. Sam postopek je prijeten, neboleč in pomirjujoč, tako da vas bo obisk obenem tudi sprostil in blagodejno vplival na vaše splošno počutje.
Nega traja 90 minut.
Bodite lepi. Bodite Bodylicious!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.