Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Komplet 4 KRED za LASE v različnih barvah - za modno, živahno in razigrano pričesko. Poštnina je BREZPLAČNA

Komplet 4 KRED za LASE v različnih barvah - za modno, živahno in razigrano pričesko. Poštnina je BREZPLAČNA

52%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ustvarite pisane lasne pramene ter neverjetno enostavno in hitro popestrite svojo pričesko s pomočjo kred za lase! V kompletu prejmete 4 živahne barve - modro, zeleno, vijolično in roza.
KAKO UPORABLJATI KREDE ZA LASE?Lase razčeši in se prepričaj, da na njih ni ostankov voska, gela, ali česarkoli, kar bi lahko preprečilo prijemanje krede.Odloči se, ali boš nanašal/a kredo na suhe sli mokre lase. V primeru mokrih, lahko zmočiš posamezen pramen, ali poškropiš pramen s sprejem z vodo. Lase razdeli po pramenih, ostale spni.Nadeni si ogrinjalo, rokavice in pograbi najljubšo kredo! Položi pramen las na levo roko (desno, če si levičar/ka), z desno pa nanašaj kredo po pramenu navzdol, v smeri rasti las.Nadaljuj z ostalimi prameni po enakem postopku.Na koncu lase posuši na zraku ali s fenom.Če želiš, uporabi za večjo obstojnost likalnik za lase in si pramene zravnaj ali skodraj.Na koncu barvo učvrsti z lakom za lase.
SPIRANJE KRED ZA LASE
Najprej skrtači lase kot ponavadi, da odstraniš čim več krede z las. Sredstvo v kredi, ki veže barvo na lase, je drevesna smola, zato pri umivanju uporabi šampon, ki vsebuje citronsko kislino (ali katerokoli kislino), ki bo razgradila vso barvo na laseh. Če ga nimaš, dodaj navadnemu šamponu nekaj kisa. Nato uporabi masko (30 min) in balzam (10 min, čimbolj hranljiv, za poškodovane lase), da preprečiš kakršnokoli uničevanje las, sploh če boš krede uporabljal/a redno.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.