Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

PAMETNI ŠPAROVČEK (hranilnik) KOVANCEV, ki bo namesto vas preštel, zabeležil in vodil evidenco, koliko EUR boste vrgli vanj. Poštnina je BREZPLAČNA

PAMETNI ŠPAROVČEK (hranilnik) KOVANCEV, ki bo namesto vas preštel, zabeležil in vodil evidenco, koliko EUR boste vrgli vanj. Poštnina je BREZPLAČNA

74%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ne odlagajte več drobiža na vse možne konce in po žepih, temveč ga modro shranjujte v pametni hranilnik, ki do centa natančno zabeleži in izpiše privarčevani znesek.
Vaš drobiž bo v pametnem hranilniku vedno našel svoje mesto!
Glavne funkcije:
• Prešteje in izpiše znesek prihrankov
• Deluje za vse evrske kovance
• Preprosta uporaba
• Kompaktna velikost
Način uporabe: za delovanje vstavite 2 AA bateriji in hranilnik je nemudoma pripravljen na uporabo.
Dimenzije: 16 cm x 12 cm
PAMETNO ŠTETJE KOVANCEV
Hranilnik prepozna vse vrste evrskih kovancev in njihovo vrednost doda prvotnemu znesku, ki je že v hranilniku. Znesek bo izpisan na ekrančku.
ENOSTAVNA UPORABA
Hranilnik za delovanje potrebuje le dve AA bateriji in že je pripravljen za uporabo. Kovance le vržete vanj, on pa opravi natančno štetje.
PRAKTIČNO SHRANJEVANJE
Odslej se kovanci ne bodo več valjali po različnih žepih in odlagalnih policah, temveč bodo varno shranjeni in natančno prešteti. Hranilnik je ravno prave velikosti za shranjevanje večjega števila kovancev, hkrati pa ga lahko postavite kamor koli.
PONASTAVITEV V HIPU
Ko želite privarčevani znesek porabiti ali zamenjati v papirnate bankovce, s pritiskom gumba Reset ponastavite hranilnik in začnete znova.
ZA VSO DRUŽINO
Pametni hranilnik je odlična motivacija in spodbuda pri varčevanju, saj imate vedno pred očmi doslej privarčevani znesek – brez zamudnega štetja. Vanj lahko kovance iz žepov in denarnic odlaga cela družina.
Hranilnik je lahko tudi izvirna ideja za darilo!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.